Cum imparti sarcina si cariera

Exista foarte multe femei care au pus mereu pe primul loc cariera in defavoarea unei familii. Siugr ca dupa ce se realizeaza pe plan profesional, oamenii incep sa se gandeasca ca isi doresc sa isi faca o familie. Pentru acest lucru in momentul in care femeile raman insarcinate incep sa se gandeasca si sa isi faca diferite filme despre cum ar putea sa imparta cariera cu viata personala.

Este o intrebare foarte grea pentru cele mai multe femei care sunt obisnuite deja sa mearga zilnic la un loc de munca si vor renunta la acest moment imediat dupa nasterea micutului. In cauzl in care nu stii cum trebuie sa procedezi si cum ar trebui sa iti anunti sarcina in cariera, iata cateva sfaturi:

In primul rand, trebuie sa te gandesti ca nu esti nici prima si nici ultima persoana care ramanem insarcinata in ciuda faptului ca munceste intr-un anumit loc. este normal ca dupa ce avem o cariera sa avem si o familie. Fara familie nu ar mai avea sens cariera.

Totusi, in momentul in care ramai insarcinata poti sa ii dai vestea sefului tau insa dupa ce esti convinsa ca acest lucru este adevarat. Este posibil ca tu sa consideri ca trebuie sa renunti la cariera daca esti insarcinata. Ei bine, acest lucru nu trebuie sa se intample nicicum. Trebuie sa vorbesti cu sefii tai si sa ii faci sa te inteleaga. Cu siuguranta nu vor fi absurzi si chiar te vor sustine in acest sens.

Ai grija cum vorbesti cu seful tau pentru ca nu iti doresti sa sune ca o adevarata bomba. Trebuie sa iti stabilesti o intalnire intr-una din zile si sa ai grija la tonul pe care il folosesti. In cazul in care nu gasesti momentul potrivit ca sa ii spui vestea trebuie sa faci astfel incat sa mai amani momentul.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *