Cum indepartam petele dificile

Cu siguranta vi s-a intamplat macar o data sa va patati tocmai rochia care va placea foarte mult. Nu stiati cu ce se indeparteaza sau mai exact credeati ca nu veti reusi sa mai indepartati vreodata urma de grasime sau de ciocolata. Trebuie sa aflati ca pentru a indeparta petele de pe tesaturi trebuie sa stiti anumite trucuri care va vor ajuta sa scapati de ele:

Petele de ciocolata… de cate ori nu ati patit-o cu ciocolata sau de cate ori nu a venit copilul murdarit cu ciocolata in casa? Nu mai stiai ce sa faci si credeai ca unica solutie este sa arunci haina respectiva pentru ca nu mai are nici o sa sansa sa fie indeparata. Aceste pete se indeparteaza daca folositi apa rece direct pe pata. Nu uitati inainte sa stergeti haina de ciocolata groasa pentru a nu intinde mizeria.

Chiar si in cazul petelor se aplica vorba “cui pe cui se scoate”. Asadar, daca va patati cu vin rosu puteti sa scoate petele cu vin alb. De asemenea, daca va patati cu lichior puteti aplica vodka sau tuica direct pe pata. Lasa-ti sa intre foarte bine alcoolul in tesatura dupa care incepeti sa clatiti zona.

petele de iarba din genunchii copilului pot fi indepartatae daca folosesti tarate. Trebuie sa freci foarte bine zona si sa pui haina la spalat.

petele de cafea su de ceai ti se par imposibil de scos mai ales ca ai tot auzit ca nu se mai pot scoate. Sigur ca si acest tip de pete pot fi indepartate. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti apa rece si sapun. In acest caz nu se foloseste nicicum apa calda pentru ca aceasta nu va face decat sa intinda zona patata.

Cate haine nu iti sunt ingalbenite din cazua antiperspirantului? Ei bine, toate acestea pot fi indepartate daca veti folosi otet.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *