Cum iti accesorizezi masina

comenzi.ro

A avea o masina in ziua de astazi este o necesitate absoluta. Circulam si alergam de colo pana colo dar trebuie sa oferim si o nota personala propriului autoturism. Intra aici in joc tuningul auto si accesorizarea automobilului, elemente alese de fiecare dintre noi din nevoia de a fi unic.

Tuningul se refera la orice modificare adusa la nivelul masinii, atat la nivel de aspect cat si la nivel de performante. Unii au conceptia gresita ca tuning inseamna modificarea totala a aspectului masinii, in fapt insa o masina modificata poate sa nu lase o astfel de impresie la exterior. Modificarile pot fi la nivel de motor sau de piese componente, ori doar la nivel de interior. Instalarea de leduri auto pentru interior, faruri si stopuri personalizate ofera un cu totul alt aspect masinii, la fel cu schimbarea jantelor standard cu a celor din aliaj o fac.

Modificarile la nivelul interiorului, acele modificari subtile care nu pot fi observate chiar de la prima vedere, se inscriu in categoria tuningului moderat. Detaliile de finete sunt cele care personalizeaza, cele care confera stil. Astfel accesorii precum ceasuri si indicatoare, capete de schimbator, leduri si diverse luminite, huse sau altele pot modifica in totalitate aspectul interior.

Tuningul este o activitate ce nu are sfarsit. Accesorii pentru tuning sunt la mare cautare tot timpul, pentru ca un proprietar auto ce incepe sa isi modifice masina va continua, dupa fiecare an gasind noi imbunatatiri pe care sa le aduca. Fie va mai dori schimbarea sonorizarii – aspect ce tine tot de modificarile la interiorul masinii, fie va avea in vedere instalarea de lampi auto cu leduri pentru un aspect mai modern, fie se va gandi la o refacere a kitului de caroserie, tot timpul mai exista ceva de adaugat.

Din toate aceste motive accesoriile auto reprezinta un necesar pentru orice proprietar de masina doreste sa isi personalizeze in totalitate autovehiculul. Optiunile, dupa cum spuneam, sunt din cele mai diverse. De la echiparea cu huse pentru banchete, capete de schimbator si huse pentru volan care sa dea un aspect mai sportiv, pana la leduri si lumini care creeaza o lumina ambientala deosebita, orice mic detaliu modificat schimba aspectul masinii atat la interior cat si la exterior.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *