Cum iti dai seama ca ai langa tine o femeie, si nu o fata

Exista barbati care se plang de faptul ca nu au prea avut norocul sa intalneasca femei adevarate in viata lor, si mai degraba au intalnit multe fete. Nu este vorba de varsta neaparat-unele femei sunt mai tinere decat unele fete. E vorba despre mentalitate si comportament. Diferenta consta in felul in care cele doua tipuri se comporta, gandesc si isi traiesc viata.

Femei si fete

Femeile si fetele vad viata in mod diferit. Acestea inteleg viata diferit si interactioneaza cu aceasta in mod diferit. Fetele se gasesc in duzina, dar femeile sunt o raritate. Asta nu inseamna ca acestea nu exista; doar ca sunt mai dificil de gasit. Barbatii trebuie sa se asigure ca nu vor da de o fata cu care sa se intalneasca, pentru ca probabil va fi cea mai rea decizie din viata lor. Acest lucru poate fi cam dificil, dar poti invata cum se depistezi o femeie din urmatoarele atitudini si comportamente.

Fetele prefera sa poarte haine decoltate pentru ca ele considera ca asa sunt sexy; femeile stiu ca arata sexy indiferent de ce ar purta

Femeile stiu ca a fi provocatoare nu este singurul mod in care poti fi sexy. O femeie nu trebuie sa isi dezvaluie diferitele parti ale corpului doar pentru a fi atragatoare din punct de vedere sexual. Femeile sunt atat de increzatoare in pielea lor incat nu le pasa de ceea ce poarta; ele stiu ca sunt sexy pentru ca sunt sexy.

Fetele asteapta ca iubitii lor sa stie exact ceea ce isi doresc, pe cand femeile spun direct ceea ce vor

Fetele cred ca iubitii lor ar trebui sa le inteleaga si sa le cunoasca atat de bine incat sa stie ceea ce isi doresc, cum se simt si cam ce sugereaza acestea. Din pacate, cei mai multi barbati nu sunt prea constienti can vine vorba despre aceste semnale. Asta este momentul cand fetele devin frustrate si rele in timp ce femeile accepta faptul ca barbatii lor sunt asa cum sunt si mai degraba spun ceea ce vor si ceea ce simt direct in fata, acestora.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *