Cum poti sa gresesti la inceputul unei relatii

Tot timpul inceputul unei reltatii este ca un fel de joc. Nu stii ce e bine sa faci si ce nu. Si bineinteles nu vrei ca iubtul tau sa isi faca o impresie proasta despre tine. Pentru ca iubitul tau sa isi faca o impresie minunata despre tine e important sa tii cont de cateva mici sfaturi. Daca faci anumite greseli, el te percepe intr-un anume fel.

Daca esti obsedata de control fii sigura ca nu o sa-i creezi o parere prea buna. Daca ai obiceiul sa il suni din minut in minut sa il verifici la tot pasul fii sigura ca il va enerva la un moment dat. Respecta-i libertatea si nu ii incalca intimitatea.

Nu fi egoista. Este important sa nu tii cont doar de activitatile care iti plac tie. Lasa-l si pe e sa ia unele decizii. In acest fel dovedesti ca esti egoista si nu prea iti pasa de el. Nu i te oferi pe tava tot timpul. Nu e nevoie sa iti dai totul peste cap ca sa-i faci lui pe plac. Lasa-l sa te cucereasca, in acest fel e mult mai tentat si nu isi pierde interesul fata de tine usor.

Nu fi alintata. Barbatii urasc fetele alintate mai ales in public. E adevarat un pic de alintat nu strica dar nu tot timpul, pentru ca el te va percepe ca pe o copila si nu ca pe o iubita adevarata. Nu vorbi prea mult despre fostul iubit si mai ales sa devii melancolica.

Barbatii nu suporta sa auda povesti mai ales din trecutul tau legat de fostii prieteni. El va crede ca tu nu ai trecut peste aceasta relatie si inca mai ai sentimente pentru fostul prieten. Daca chiar iti doresti sa fii cu el, nu aduce in discutie prea mult pe fostul prieten, sau nu indrazni sa faci comparatii.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *