Cum ramane cu celulita?

Celulita este cunoscuta pentru a fi ”blestemul femeilor”, deoarece foarte multe dintre acestea sufera din cauza aspectului neplacut de coaja de portocala care se observa pe solduri, fese sau coapse. Din pacate, o multime de femei arunca o multime de bani pe tratamente care promit ca le scapa de celulita, insa acestea sunt total ineficiente. Acest lucru se datoreaza faptului ca foarte multi oameni nu stiu ce este cu adevarat celulita si ce contribuie la aparitia ei.

Mituri legate de celulita

  1. Nu scapi de celulita prin utilizarea de creme sau lotiuni. Nu le mai folosi! Exista o multime de astfel de produse pe piata, insa nu te ajuta cu nimic daca vrei sa scapi de celulita. Micile adancituri care apar in urma celulitei sunt rezultate superficiale a unei probleme care se afla sub suprafata pielii tale, asa ca, aceste creme nu te vor ajuta cu absolut nimic.
  2. Tratementele SPA nu te ajuta. O multime de astfel de sedinte nu au facut nimic decat sa raneasca un numar mai mare de femei, in mod permanent. Aceste tratamente sunt ineficiente si sunt si foarte scumpe.
  3. Celulita nu se mosteneste genetic, poti scapa de ea. Ignora tot ceea ce ai auzit, celulita nu este o problema mostenita in familie si nici nu trebuie sa traiesti cu ea pentru totdeauna.

Iata cum poti scapa de celulita:

Una dintre cele mai bune arme in lupta cu celulita o constituie atentia pe care trebuie sa o acorzi dietei. Atat zaharul cat si sarea fac ca celulita sa fie mult mai vizibila. Mai mult, zaharul ramane stocat in celulele de grasime si le determina sa se extinda.

Bineinteles, una dintre metodele care te ajuta sa arati fabulos si sa scapi de celulita este sportul. Yoga, fitness, plimbari sau orice iti pune in miscare muschii reprezinta o alegere excelenta. Prin urmare, te poti baza intotdeauna pe aceasta cunoscuta metoda pentru a scapa de celulita.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *