Cum sa ai o alimentatie corecta

Fiecare dintre noi are cate o metoda pentru a curata si manca anumite fructe si legume, insa nu toti stim ca putem face asta intr-un mod mult mai facil si care sa nu ne mai dea batai de cap.

Portocalele

Unele persoane iubesc cum se decojesc portocalele, mandarinele si toate citricele in general, mai ales referitor la faptul ca le fac degetele lipicioase si placut mirositoare. De aceea iubim mai mult sau mai putin aceasta metoda de a decoji aceste fructe, pentru ca nu cunoastem alta metoda mai buna si mai usoara care sa ne ajute a mancam asa ceva in moc corect.

Data viitoare cand vrei sa mananci o portocala si nu vrei sa te mai murdaresti de suc, foloseste un cutit pentru a taia ca un capac unul dintre capetele fructului, apoi taie un sant in coaja portocalei, apoi trage de ambele capete ale portocalei astfel taiate pentru a o deschide si a desprinde usor pulpa din coaja.

Sfecla

Daca nu stii cum sa gatesti sfecla, atunci este bine, pentru ca majoritatea dintre noi nu stie. Pana la urma nici nu trebuie sa o gatesti, ci o poti manca si cruda, la fel ca si morcovii. Pur si simplu, decojeste sfecla si apoi taie-o in fasii cat mai subtiri, pentru ca mai apoi s-o mananci cruda sau s-o gatesti asa cum vrei.

Kiwi

Pentru a manca mai usor un kiwi, in loc sa te chinui sa decojesti coaja acestui fruct, atat de subtire si de enervanta, taie fructul sau frcutele in doua, apoi mananca interiorul fructului, pulpa, cu o lingurita. In acest mod vei duce la bun sfarsit atat potolirea poftei de ceva bun si fresh, dar nu vei nici nevoit sa ramai pe loc pentru a manca asa ceva, ci vei putea lua fructul dupa tine, oriunde te vei duce.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *