Cum sa iti influentezi seful

Exista o multime de metode pe care oamenii destepti le folosesc pentru a influenta anumite situatii sau decizii, indiferent ca se afla la munca sau ca fac acest lucru in viata personala. Acest lucru nu inseamna magie, controlul mintii sau altceva ilegal. Cea mai simpla cale pe care o poti adopta daca iti doresti sa influentezi pe cineva este inspiratia. Cand gandesti diferit fata de cei din jurul tau, esti cu un pas in fata celorlati, iar acest lucru poate reprezenta un avantaj pentru tine.

O strategie pentru a fi o persoana mai influenta si mai convingatoare are cativa pasi simpli:

  1. Fii deschis la minte si receptiv. Feedback-ul negativ si criticile primite sunt piatra de temelie ale unui produs impresionant si una din semnele ca un lider este sigur si intelept pe deciziile lui. Roaga-ti seful sa iti ofere cateva sfaturi si poti incepe sa inveti cate ceva. Trebuie sa iti sustii argumentele intr-un mod in care sa-l inspire in mod placut pe seful tau.
  2. Conecteaza-te cu oamenii din jurul tau. Oamenii se vor simti in siguranta in prezenta ta, iar faptul ca i-ai ascultat atunci cand acestia au avut nevoie, reprezinta un lucru minunat. In plus, faptul ca esti dragut si te porti cu respect atunci cand te confrunti cu cineva este cel mai simplu mod de a le cuceri inima.
  3. Fii orientat catre solutii. In loc sa te opui unei idei, incearca sa gasesti alta si sa o prezinti lumii ca fiind o solutie mai buna si mai inspirata. Nu astepta sa ti se spuna ce sa faci.
  4. Fii indraznet si nu astepta sa primesti verdicte. Fiind putin mai agresiv fata de seful tau vei demonstra ca tu crezi cu tarie in job-ul pe care il ai, si ca iti pasa de propriul tau succes dar si de cel al companiei in care lucrezi.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *