Cum sa te insori cu ajutorul publicului

Cand vine vorba de casatorie barbatii trebuie sa fie inventivi. Asa isi arata dragostea fata de cea care le va fi sotie. In povesti printul isi castiga dreptul la casatorie si mana printesei dupa ce o face pe eroul. In zilele noastre se pune pret pe buget, pe venit si pe ce esti in stare sa faci, sub o alta forma desigur- viitorul este partea de interes.

Romantic sau nu fiecare dupa stilul sau isi incearca norocul pana la urma. Ce te faci insa cand tata socru nu vede cu ochi buni o astfel de relatie? Treci de testul in fata iubitei insa te lovesti de parinti. Insa nimic nu sta in calea celui care stie cu convingere ce are de facut. Povestea reala a unui doritor de insuratoare spune totul.

Domnul in cauza trebuie si isi doreste sa se faca cunoscut. De vreme ce parintii si in special tatal fetei a ajuns la concluzia ca un neica nimeni, un necunoscut nu este de teapa fetei tanarul si-a facut planul de bataie. Pai cum sa nu te faci cunoscut mai ales prin prisma iubirii? Asadar si-a rugat prietenii virtuali sa il propulseze. Pe o platforma de socializare isi cere aprecierea pentru o cauza nobila.

Ideea este mai mult decat inventiva si a  prins repede la public. Regulile sunt simple: ajuta-l sa fie cunoscut si astfel demn in fata parintilor fetei pentru a se casatori cu aleasa sa. Cum in dragoste si in razboi este posibil si admis orice forma de a incerca sa castigi aprecierea merge dincolo de cuvinte. De fapt asa si trebuie caci sustinut de un like in lumea online spui mai multe decat cuvintele ar putea.

Pe principiul cum sa te insori cu ajutor publicul va decide intr-o oarecare masura daca merita. Cu un chip ascuns pana cand va reusi sa transforme dorinta sa in realitate ajuta-l sa fie fericit!

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *