Cumpararea unui calculator

PC

PCDureaza foarte mult pana se aprinde PC-ul tau, ai timp sa iti faci o cafea si sa o bei pana acesta ruleaza? Ai incercat sa instalezi ultimele jocuri doar pentru a afla ca placa ta video este cu 6 generatii mai slaba pentru a le juca? Sau poate vrei sa profiti de avantajul vitezei si fiabilitatii sistemelor de operare, cum este Microsoft Windows 8.1 si OS X Mavericks. Daca macar un motiv din acestea este adevarat, atunci este timpul sa iti cumperi un nou computer.

S-a ajuns la un punct in care unele PC-uri fundamentale sunt in aceiasi zona de pret ca unele tablete. Ei bine este cu siguranta posibil ca majoritatea dintre noi sa navigam pe internet si sa ne uitam la filme pe tableta, este de multe ori mai bine sa muncesti pe un PC. Acesta este in special cazul, cand trebuie sa-ti vezi munca pe un ecran mai mare, cum este cazul cand trebuie sa editezi un document Word mai mare sau cand ai un document Excel la care trebuie sa lucrezi.  Vei gasi sisteme care nu sunt foarte scumpe cu procesoare AMD e-class si A4 sau A6, de asemenea si Intel I5, insa cel mai bine pentru a avea un calculator performant este sa cumperi componente calculator Cablu Conectica.

Daca tot ceea ce vrei sa faci este sa navighezi pe internet si sa rulezi aplicatii Office, atunci poti sa-ti cumperi un sistem compact ieftin, insa daca vrei sa fii capabil sa rulezi ultimele programe de design 3D si sa poti randa un proiect rapid, sau vrei sa joci ultimele jocuri la cele mai inalte configuratii posibile, ar trebui sa-ti alcatuiesti un sistem PC din componente.

Mai intai trebuie sa gasesti o carcasa potrivita, una cu o sursa buna sa iti poate duce, apoi ai nevoie de o placa de baza care sa poata sa suporte placa video de ultima generatie pe care o vei cumpara, fiindca exista multe probleme de compatibilitate daca ai o placa de baza veche si iti cumperi o placa video noua. De asemenea si placutele de rami iti vor face probleme daca nu ai o placa de baza buna. Poate multi nu acorda atentie acestui lucru, insa si placa audio ar trebui sa fie buna pentru a folosi cu adevarat un sistem 5.1, dar si cea de retea pentru a putea profita de toata viteza de descarcare pe care ti-o poate furniza compania de internet la care esti abonat.

Asa ca, gandeste-te de doua ori inainte de a-ti cumpara un computer.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *