Curioasa despre alaptarea bebelusului? Afla modelul necesar pentru pompa de sani

Ce mai buna sursa furnizoare de pompe de sani de pe piata din Romania este brandul Spectra. Produsele inedite si concepute in mod special pentru mamele din ziua de azi sunt inovative, stilate si extrem de eficiente. Acestea sunt pompele de sani de care ai nevoie daca esti mama si alaptezi. Iti garantez ca te vor ajuta foarte mult in rolul tau de parinte grijuliu si preocupat de cresterea celui mic.

Spectrababy.ro este site-ul pe care poti regasi cele mai multe modele de articole pentru mame si copii care te pot ajuta foarte mult in hranirea, ingrijirea si educarea bebelusului tau. Pentru mine, acest gen de articol m-a ajutat foarte mult in cresterea fetitei mele Ecaterina. Insa, inainte de a lua o decizie spontana pentru ca ai neaparata nevoie de o pompa de sani la inceputul vietii cu copilul mic, te sfatuiesc sa citesti foarte bine toate informatiile despre fiecare produs in parte.

Spectra – un brand popular si recunoscut pe piata articolelor pentru mame si copii

Este adevarat ca Spectra este una dintre cele mai cunoscute marci de pompe de sani din SUA si Australia, insa fiecare articol dispune de trasaturi si functii aparte, ca si nevoile tale si ale bebelusului tau. Site-ul spectrababy.ro ofera pe piata din Romania o gama variata de pompe electrice simple si duble pentru mamele care alapteaza, un real ajutor as putea spune. Inainte cand nu exista asa ceva la nivel de Romania si chiar la nivel international, mamelor ca noi le era greu sa isi hraneasca copiii cu lapte de la san pentru mai mult timp, chiar daca dispuneau de asa ceva.

Acum, pentru ca pompele de sani de la Spectra au aparut si in tara la noi, putem sa extragem mai mult lapte intr-un mod mai simplu si mai rapid, stocuri de hrana pentru atunci cand nu putem sa alaptam direct pe cel mic si mai ales pentru noi, mamele care lucreaza. Aceasta tehnologie noua de la Spectra este revolutionara pe piata romaneasca si este foarte apreciata de toate femeile care au incercat cel putin un model de pompa de sani de la acest brand.

Modele de pompe de sani – potrivite pentru fiecare nevoie in parte

Dar spuneam ca trebuie sa ne dam seama de ce avem nevoie inainte de a achizitiona orice model de pe site-ul spectrababy.ro. Eu cum am experienta in domeniu, iti spun ca, in cazul in care esti o mama ce s-a intors la lucru sau planuieste sa faca asta, ai nevoie de un model silentios, usor portabil si foarte eficient. Numele dispozitivului care ti se potriveste este fie Spectra 9 Plus, fie Spectra M1.

Pentru cazul in care esti o mamica ce foloseste doar cateodata o asemenea pompa pentru sani, ai putea sa te bizui tot pe modelul Spectra M1 sau pe modelul Spectra 9 Plus. Ei, dar daca esti o mama care trebuie sa isi extrage laptele pentru hranirea bebelusului ei nascut prematur sau pentru a-ti creste productia de lapte pentru cel mic, ai nevoie de ceva eficient si mult mai profesional: modelul Spectra 2 sau modelul Spectra DEW 350.

Sper ca v-am fost de folos si daca mai aveti intrebari legate de cresterea copilului sau alaptarea acestuia, va raspund cu drag daca stiu.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *