De ce ar trebui sa te programezi cu Stailer la un salon in aceasta perioada

stailer

Avand in vedere ca restrictiile s-au mai redus, majoritatea tinerilor si-au reluat pregatirile pentru una din cele mai importante zile din viata lor: nunta! Se pregatesc intens, pana la cele mai mici detalii, iar tu nu lipsesti de pe invitatii. Cert este ca de ceva vreme aceste evenimente nu mai au loc doar in weekend ci si in cursul saptamanii.

Insa si tu trebuie sa te pregatesti pentru acest eveniment si ai nevoie de o rochie noua, o pereche de pantofi si nu in ultimul rand de o programare la un salon de hair and beauty, pentru ca si tu trebuie sa arati impecabil.

Daca partea cu shoppingul este putin mai usoara, pentru ca iti poti comanda si online tinuta, fara a mai merge dintr-un magazin in altul, programarea la un salon de beauty poate fi un chin. Avand in vedere ca sunt multe evenimente in aceasta perioada, toata lumea isi face o programare la un salon, deci sunt putine sanse de a-ti gasi un loc liber pe scaunul unui salon atunci cand tu ai nevoie.

Daca iti faci cumparaturile online, ce ar fi sa te si programezi la un salon, tot online? Cum? Cu ajutorul platformei Stailer. (detalii extra vezi si aici).

Fii eficient si bucura-te de petrecere in acelasi timp

Ca sa nu mai ai grija ca s-ar putea sa nu gasesti un loc liber la un salon si esti nevoita sa te aranjezi acasa, alege sa te programezi rapid cu Stailer. Stailer este o platforma online care vine spre publicul larg cu foarte multe beneficii. In primul rand, cu Stailer ai garantia ca vei gasi un loc liber la un salon, atunci cand tu ai nevoie.

Programandu-te online, ai posibilitatea sa iti alegi tu salonul si serviciul dorit, fara a sta dupa agenda stilistului, ci alegi dupa programul tau. In plus, cu Stailer iti eficientizezi timpul pentru ca te poti programa in mai putin de 5 minute, la orice ora din zi sau din noapte. Astfel ca indiferent cand va avea loc evenimentul, tu vei merge cu coafura si make-up-ul dorit.

Daca te programezi online, nu mai trebuie sa dai nici un apel telefonic

Te programezi online, simplu, rapid si eficient pentru ca pe site ai toate detaliile de care ai nevoie. Nu trebuie sa suni stilistul sa il intrebi ceva anume, pe Stailer gasesti preturile serviciilor, cat si durata lor, fotografii in detaliu ale saloanelor, cat si a lucrarilor facute, ce produse utilizeaza stilistii, locatia prin Google Maps a salonului, cat si recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer. Deci, nu mai ai nevoie sa suni pentru aceste detalii. Daca vrei sa anulezi o programare sau sa o amani, tot online o vei face, fara a da explicatii nimanui.

Cu Stailer gasesti o intreaga lista de saloane din 5 mari orase din tara, respectiv Iasi, Timisoara, Oradea, Cluj Napoca si Bucuresti, iar in curand se va extinde si in alte orase.

Toate sunt de o calitate ireprosabila, iar stilistii au experienta vasta in domeniu si sunt la curent cu toate noutatile. Si da, este o platforma 100% gratuita! Deci o poti utiliza ori de cate ori ai nevoie.

Bucura-te de fiecare petrecere la care mergi aratand impecabil cu ajutorul Stailer!

Date de contact: support@stailer.ro

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *