De ce persoanele cu par rosu sunt atat de speciale

Mark Twain, care era de asemenea roscat, a comparat persoanele roscate cu cele mai grozave animale care au existat vreodata: “In timp ce restul speciilor provin din maimute, roscatii provin din pisici.” Ne pare rau iubitorilor de caini, insa pisicile castiga de data asta.

Ca si roscat, iti dezvolti un grozav simt al umorului, pentru ca in timp ce ai crescut ai tot fost tachinat. Pentru ca roscatii sunt cei mai amuzanti. Intelegi unde bat? O gramada de comedieni sunt roscati si le iese foarte bine lucrul asta si faptul ca sunt foarte hazlii.

Pentru ca unul dintre cei mai sexy printi este roscat: printul Harry al Marii Britanii.

In fiecare an, exista o intreaga zi dedicata celebrarii parului rosu, in Olanda. Daca anul acesta ai ratat Ziua Roscatilor, ai timp pana la anul cam pe vremea asta sa iti planuiesti excursia pentru a ajunge acolo.

Parul roscat se prezinta in atatea nuante diferite, si fiecare dintre ele este atat de vibranta. Cum este asta posibil? Prin magie, cel mai probabil.

In timpurile medievale, cica noi romanii am fi crezut ca roscatii si roscatele erau vampiri, ceea ce este un aspect foarte sexy. Este si asa pur si simplu, fara a fi considerati neaparat vampiri.

Parul rosu nu incarunteste atat de mult ca celelalte culori. Asa este, toti roscatii sunt niste castigatori, dar mai ales norocosi! Tinde ca mai intai sa devina blond, apoi alb.

Cand vezi si te intalnesti cu alti roscati, imediat simti o solidaritate neidoielnica fata de ei. Este ca si cum ati fi membri in cel mai select club din lume si pe deasupra mai stiti si salutul specific.

In concluzie, a avea parul rosu inseamna a fi super unic, si a fi diferit de catre ceilalti este cu siguranta ceva de care sa fii mandru.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *