De ce sa alegi o lampa cu led

lampa led

Preferam sa urmam anumite trenduri fara sa ne gandim poate in substrat si profunzime ce implica asta. Partea buna este ca spre exemplu categoria de lampi led este din ce in ce mai populara si asta reprezinta varianta moderna in care putem sa ne imbunatatim consumul de energie si nu numai.

De ce ai alege o lampa cu led

In defavoarea stilului clasic mai toata povestea se rezuma de fapt la avantajele pe care le poti avea din sistemul de iluminare a led-urilor fata de becurile clasice. Si sa incepem cu inceputul; cu totii ne-am dat seama ca trebuie sa primeze calitatea si asta si fata de utilizator si fata de consumul de energie pe care il avem. Comisia Consiliului European a adoptat legea care sa vizeze limitarea si mai apoi excluderea totala de uz a becurilor incandescente. Avem nevoie de o alternativa si asta o reprezinta lampile cu led si becurile de asa natura.

Utilizate in mare parte pentru zone specifice ce trebuie sa iasa in evidenta lampile sunt diverse. Pot fi de uz casnic, pentru birou, pentru iluminat stradal sau pentru orice magazin isi doreste sa aiba la indemana o forma de lumina care sa puna in valoare un produs- spre exemplu, verificare atenta a bijuteriilor sau orice altceva reprezinta un inters de fiecare data, atat la vanzare cat si la cumparare.

Revenind la marele avantaj pe care il prezinta lampile cu led folosirea acestora aduce o lumina buna, puternica si de lunga durata. O astfel de lampa poate dura si pana la ani de folosire, ceea ce face ca investitia ta sa se justifice. Mai mult decat atat, pe perioada lunga de folosire led-ul nu devine mai slab in capacitatea de a emite lumina, nu cu mai mult de 27 pana la 30 de procente.

Face un echilibru perfect si cand vine vorba de investitie si avand in vedere ca durata de viata este lunga ai toate motivele sa optezi pentru un astfel de accesoriu pentru iluminatul intr-o anumita portiune, pentru birou cand nu doresti sa folosesti iluminarea in toata incaperea. Se aprind rapid si fara timp prea mare de reactie de la aprindere, nu degaja caldura astfel ca folosind in apropierea ta o astfel de lampa nu vei simti un disconfort. In plus, tine cont de faptul ca lampa cu led are un flux luminos constant.

Si daca rezistenta acestora trebuie demonstrata afla ca led-urile din astfel de lampi sunt rezistente si la socuri si nu impun o anumita delicatete cu care sa se foloseasca. Fata de alte surse, de becurile cu mercur spre exemplu led-urile fac economie in consumul de energie de pana la 85%.

Fara sa mai stai pe ganduri, cu toate avantajele posibile de a achizitiona o lampa cu led, magicled iti pune la dispozitie o gama larga de tipuri pentru orice scop de utilizare. Vei avea si o garantie a produselor pentru ca aici calitatea primeaza si satisfacerea utilizatorilor prin ceea ce se ofera este scopul principal.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *