De ce sa alegi un serviciu de early booking pentru Grecia

Pentru multi dintre romani, vacantele in Grecia au inceput sa fie din ce in ce mai agreate. La ce conditii avem in Romania, nici nu ne mai mira acest fapt. Conditiile din Grecia sunt cu mult peste cele din Romania. Cazarea, masa si bineinteles plaja, toate sunt la nivel mare si isi merita pur si simplu pretul.Nu mai vorbim de nimic altceva pentru ca deja baniesc faptul ca sunteti constienti de absolut toate conditiile cu care sunteti intampinati pe litoralul romanesc.

Astazi vom vorbi despre ce inseamna early booking si despre avantajele oferite de acest sitem de rezervari pentru vacante.

In Limba Romana, early booking s-ar traduce prin rezervari timpurii. Marele avantaj al acestor rezervari este reprezentat de rezervarea unui loc de vacanta intr-un hotel, cu diferite facilitati, cu pana la 6 luni inainte, la preturi mult mai mici.

Astfel, pentru cazare intr-un hotel poti plati pana la 30% mai putin in cazul unei astfel de rezervare timpurie. Pe genius Travel puteti gasi o multime de oportunitati de early booking Grecia 2014.

Ca sa intelegeti mai bine sistemul, haideti sa luam ca exemplu complexul Mitis Rinela beach resort & SPA din Creta. Daca doriti sa faceti o rezervare pana la data de 21.05.2014, pretul pentru o dubla este de 469 lei.

Ei bine, daca veti face aceeasi rezervare la acelasi hotel pana la data de 16.07.2014, veti avea de platit pana la 719 pentru acelasi tip de camera si pentru aceleasi servicii. Diferenta o puteti calcula dumneavoastra si veti vedea ca nu este deloc una neglijabila.

Mai exact, puteti vedea cu ochii dumneavoastra cum o rezervare timpurie poate sa va scuteasca de o suma buna de bani de platit, suma cu care bineinteles puteti alege sa mai stati in plus 2-3 zile.

Asadar, tot ce trebuie sa faceti pentru a va bucura de o vacanta pe cinste, o vacanta lunga si in acelasi timp foarte ieftina este sa efectuati o rezervare timpurie si sa va luati de o grija. Nu va mai ramane astfel nimic altceva de facut decat sa asteptati perioada pentru care ati facut rezervarea si sa mergeti sa va bucurati de o vacanta binemeritata.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *