Detoxifierea organismului

Tocmai au trecut sarbatorile de iarna si cu siguranta foarte multi dintre noi va resimtiti dupa aceasta vacanta in care ati consumat o sumedenie de tot felul de alimente delicioase si foarte bogate din punct de vedere caloric.

Am consumat tot felul de alimente, incepand de la sarmale si pana la tot felul de desrturi, deloc prietenoase cu silueta noastra. Acum, este extrme de important sa incepem sa recorugem la diferite metode prin intermediul carora sa scapam de kilogramele in plus acumulate. Nu este chiar usor sa reusim acest lucru insa este foarte important sa incepem printr-o detoxifiere a organismului.

In primul rand, daca vreti sa va detoxifiati organismul nu trebuie sa uitati de faptul ca lamaile sunt foarte bune pentru detofixiere. Ce trebuie sa faci? Stii ca trebuie sa consumi cta mai multa apa zilnica insa cel mai important este sa pui putina zeama de lamaie in fiecare pahar cu apa si sa bei cate putin. Lamaia va ajuta la curatarea rezidurilor de pe la nivelul  colonului si te va ajuta si impotriva racelii, avand vitamina C, foarte imporanta pentru intarirea sistemului imunitar.

O alta sursa excelenta pentru acumularea vitaminelor dar si pentru detoxifiere sunt rodiile. Acestea sunt niste fructe excelente pe timp de iarna si ajuta foarte mult la buna fucntionare a organismului. Rodiile au foarte multa vitamina C, A si E care ajuta foarte mult la transportul oxigenului in organism si te vor ajuta sa ai o piele stralucitoare  astfel incat sa arati perfect.

Apoi, este foarte important sa consumi tot timpul salata atunci cand consumi carne. Nu trebuie sa lipsesca salata verde, spanacul si alte verdeturi pentru ca toxinele sa nu aibe timp sa se depuna pe talie.

Nu uita sa te hidratezi si sa consumi cat mai multa apa deoarece aceasta te va ajuta sa scapi de toxine si sa te detoxifici.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *