Dota pana la moarte

2123532-dota2_5v5_mashup_by_kunkka_d46eckrUn baiat de 17 ani si-a batut propria bunica pana la moarte pentru mustrari si intrerupere a unui meci de Dota in Manila, Filipine.

In Manila, Filipine, un baiat caruia nu i s-a dat numele, in varsta de numai 17 ani, si-a batut propria bunica pana la moarte fiindca l-a intrerupt si la certat in timpul unui meci de Dota. Potrivit ofiterului de politie, Jaime de Jesus, batrana in varsta de 68 de ani a murit la locul faptei datorita ranilor la cap, gat si piept, si avea chiar si rani defensive pe maini. Agresorul spune ca se juca Dota la o sala de internet din cartier, cand bunica sa a venit sa-l ia pe la ora 6 dupa amiaza. Atunci cand a ajuns acasa, baiatul spune ca bunica sa a inceput sa-l mustreze si atunci s-a intamplat atacul.

Ofiterul de politie spune ca baiatul sustine ca nu-si aminteste ce s-a intamplat si ca a lesinat. Urmatorul lucru pe care baiatul si-l aminteste este ca a inceput sa faca curet, curatand probele faptei rele pe care le-a comis in casa din Barangay Batasan Hill, orasul Quezon. Baiatul a mers pe la casa matusii sale pe la ora 10 seara, pentru a-i spune despre incident, iar cand s-au intors la locul crimei, matusa a solicitat asistenta de la oficialii satului si de la oficerii de politie.

Ofiterul de politie De Jesus impreuna cu autoritatile sustin ca, chiuveta folosita pentru a curata casa a fost gasita langa trupul bunicii, de asemeni si bucati de ceramica murdare cu sange a ceea ce pare a fi un vas spart au fost gasite in gunoiul din curtea din fata.

Baiatul a venit dintr-o casa impartita, cu amandoi parinti care aveau deja alte familii. Victima care a crescut baiatul singura, traia impreuna cu nepotul de 17 ani. Din moment ce baiatul era minor, a fost dat in custodia asistentilor sociali.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.