Experiment inedit- cum nu stie romanul ce este un hamburger

Credem ca traim intr-o lume moderna acolo unde suntem guvernati de tehnologie si internet. Sunt lucruri banale si la ordinea de zi pana la urma. Sau cel putin asta credem. Un simplu experiment dovedeste insa ca mai avem si traditii, ca omul de rand crescut printre necuvantatoare si intr-un mediu pur rural prea putine stie despre ce inseamna in zilele noastre modernul.

O echipa de la “Have It Your Production” a incercat sa testeze piata la scara extinsa in ceea ce priveste consumul de hamburgeri, de mancare de tip fast food care pentru altii este clar de o banalitate ce caracterizeaza rutina. Din Thailanda si pana in Romania inca exista necunoscatori de gust. Si poate ca nu se pune problema banilor de vreme ce un produs de acest gen ar putea fi accesibil. Este pur si simplu lipsa de interes, lipsa de informare si obisnuinta de a trai in mediul propriu.

Ce se intampla insa in cadrul acestui sondaj ar putea fi pentru multi un subiect de ras. Romanii nostri si nu numai fie au ramas impresionati de mancare fie nu stiau cum sa il apuce, cum se mananca pentru a nu ramane in risipa de ceea ce continea. Un fenomen american asa cum este denumit un hamburger este pe cat de banal pe atat de extraterestru pentru unii. Surpriza consta si in faptul ca nu vazusera o astfel de forma de mancare.

Nu este insa de blamat. Si mai bine sa nu stie; acestia vor avea poate sansa unei vieti mai lungi si mai sanatoase caci mancarea de tip fast food nu este printre cele mai indicate. Nici nu stim ce consumam cu adevarat din astfel de gustari. Multe din produsele moderne contin ingrediente pe care nu le stim. Costinel.info dezbate cateva aspecte legate de astfel de e-uri.

Una peste alta experimentul cu hamburgerul convinge clar ca o lume moderna este definita mai degraba de cei care se arata incantati sa o adopte.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *