Fa bani productiv

Banii

BaniiAcest lucru suna destul de bine nu e asa? Banii productivi, sau cum putem sa ne facem banii productivi? Cand vorbim despre administrarea banilor, cele doua extreme sunt starea de spirit frugala si starea de spirit de abundenta. Ambele idei ma atrag, dar par contradictorii. Frugalitatea ia disponibilitate limitata de bani ca baza, iar abundenta este totul despre disponibilitate nelimitate asupra acestui lucru.

Eficienta consta in a face lucrurile cum trebuie. Daca transformam acest lucru in bani, este punerea banilor la o folosire buna. Eficacitatea sta in a face lucrurile cum trebuie. Transformata din nou in bani, este folosirea banilor pentru a realiza ceea ce vrei. Acestea arata similar, dar nu sunt.

Productivitatea este starea de spirit economica

In starea de spirit economica ambele aspecte sunt folosite pentru a privi banii. Cand ne intrebam daca lucrurile pe care le facem si ne costa bnai sunt necesare, ne punem o intrebare de eficacitate. Ne aduc banii ceea ce vrem? Sau vrem ceea ce suntem platiti? Daca raspunsul este nu, scoate-o din viata ta si inceteaza sa irosesti bani pe ea.

Cand ne intrebam daca sunt modalitati mai ieftine de a face lucrurile pe care le facem, ne punem o intrebare de eficienta. Este cea mai buna metoda de a obtine ceea ce vrea? Este o valoare mai buna a banilor de negociat aici?

Productivitatea in aceasta mentalitate inseamna sa reduci lucruri din viata ta, si apoi sa gasesti modalitati de a obtine valoare mai buna a banilor. Intrucat ne reducem lucrurile neproductive din bugetul nostru, avem bani in plus pentru o valoare mai buna a banilor, chiar si cand necesita bnai.

Puteti profita de avantajul ambelor abordari mentionate mai sus, combinandu-le. Economia este cel mai actionabil obiect pentru a salva bani si abundenta este cel mai practic obiect pentru a determina ceea ce iti doresti.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *