Fa ordine in casa

Birou

BirouSa-ti pastrezi mediul inconjurator ordonat si organizat ar putea sa sune ca o munca casnica, dar este una din cele mai bune modalitati pentru a obtine pace a mintii si o vedere calma asupra vietii. Iata cum sa faci acest lucru cat mai ordonat si organizat pe cat posibil.

Programeaza-ti un anumit timp

Ca orice altceva de pe lista ta de realizat, ordonarea casei tale se realizeaza doar cand programeaza niste timp. Activitati cum este ordonarea, organizarea si curatarea sunt incredibil de usor de realizat, fiindca sunt rar urgente, fiindca desigur, vei pierde un raport important, pasaportul tau sau cheile de la masina.

Ai putea sa programezi o intreaga zi sau un weekend pentru a avea o curatenie de primavara, dar probabil te vei gasi lenevind dupa cateva ore dem unca. In loc de acest lucru, incearca sa iti oferi o tinta, sau doar jumatate de ora de organizare nonstop in fiecare zi pentru o saptamana. Vei fi surprins cat de multe poti realiza.

Concentreaza-te pe un anumit loc. O greseala mare cand ordonezi este sa incerci sa faci totul o data. Concentreaza-te sa faci curat intr-un loc si organizat. Acest lucru iti va oferi un stimul motivational instant. Un loc bun din care poti incepe este biroul tau, fiindca un birou aglomerat iti va trage in jos starea de spirit atunci cand muncesti la el. Intr-o ora ai putea sa-ti golesti toate sertarele. Arunca ceea ce nu ai nevoie, pune obiectele pe care nu le-ai folosit in peste 2 luni la stocare undeva, pune la un loc hartiile importante.

Asigura-te ca toate sertarele sunt curate, iar daca nu sunt sterge-le cu o solutie de curatat biroul, inainte sa inlocuiesti obiectele pe care ai nevoie. Ia totul de pe birou si curata-ti biroul pe deasupra dar si pe dedesubt si in laterale.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *