Fascinatia scandalului

Oana Zavoranu

Dintotdeauna nu a fost foarte greu sa ajungi la televizor sau in ziar: publicul a fost fascinat de stelele de cinema, de muzicienii din toate genurile, de politicieni, de oameni normali carora li se intampla ceva interesant – sunt loviti de trasnet de mai multe ori, de exemplu, ori cad intr-o fantana. Intamplari ca aceasta din urma pot sa tina telespectatorii in fata televizorului cateva ore bune, mai ales de cand s-au inventat canalele de stiri 24/7.

Dupa cum ati observat, insa, toate aceste persoane au facut ceva special pentru a ajunge acolo. In timp ce unele sunt mai retrase, unora, le place lumina reflectoarelor – Adrian Enache a aparut atat de des la televizor de cand a debutat, insa n-as putea sa numesc o piesa de la el. In general, as putea sa spun exact de ce merge in emisiuni, pentru ca atunci cand canta, face cover-uri.

Insa, de departe, cel mai fascinati suntem de vedete – si nimic nu e mai interesant ca o vedeta care trece printr-un moment omenesc, lasand la o parte imaginea pe care trebuie sa o aiba pe micul ecran. O astfel de vedeta este Oana Zavoranu. Multi am uitat faptul ca aceasta a fost prezentatoare TV incepand cu anul 2000 pe TVR2, iar in 2002 s-a mutat la trustul Pro, unde a aparut in serialul “La bloc”. In 2004, a jucat in serialul “Numai iubirea”, personajul antagonist, Andreea Damaschin, consacrand-o. Si de aici a inceput toata “fascinatia” publicului cu Oana Zavoranu. Aceasta a mai prezentat emisiuni dupa, care nu merita mentionate, pentru ca lumea nu se uita datorita unei calitati superioare, ci pentru a vedea cum Oana se cearta cu alte vedete chiar in timpul emisiunii ei.

Lucrurile au inceput sa o ia razna in momentul divortului de cantaretul pop-latino Pepe, precum si pentru momentul care o face pe Oana Zavoranu vedeta, cearta pentru bani, cu mama ei. Realizarile ei profesionale, mai mici sau mai mari, au fost date uitarii pentru ceea ce vrea sa vada romanul: scandal ca in piata, doar ca fara sa mai iasa din casa in frig.

E pacat ca am ajuns la asemenea forme de divertisment, in care persoanele sa-si spele rufele in public, cand un lucru care trebuia sa ramana in familie, a ajuns sa fie discutat de o tara intreaga.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *