Femeia romanca

Vad din ce in ce mai des pe strada femei frumoase (dar care par relativ proaste) si barbati musculosi  care se plimba lejer…Zilele trecute urmaream un astfel de cuplu cand brusc femeia, o dama frumoasa, zambeste…Ei zic, asta a fost fata inteligenta!

Ati observat si voi ca femeile romance sunt proaste, iar unguroaicele mi se par mult mai tari. Femeile inalte, cu sani puternici sunt idealul feminin al orcarui barbat sau cel putin astea imi plac mie. Mi-am schimbat parerea despre unguroaice odata ce am cunoscut-o pe o colega de clasa maghiara, foarte desteapta inteligenta si cu o personalitate puternica. Daca mai spun ca era si senzula credeti ca m-am indragostit de ea!?

In general, femeia romanca e frumoasa, insa la fel ca si tarii ii lipseste continutul….inteligenta si dorinta de a urca spre sfere inalte. Femeia puternica, modelul acesteia lipseste in Romania, iar din pacate sunt promovate doar femeile usoare, asistentele astea de la TV, care fac mult rau societatii. Despre barbatul romanesc nu putem vorbi, pentru ca el ocupa un loc special in societatea romaneasca mai ales in Oltenia, unde sunt doua specii; barbatul si omul, atat.

You May Also Like

About the Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *