Fericirea in viata

Ce e domnule fericirea? In ce consta aceasta bautura pe care fiecare om ar vrea sa o savureze de-a lungul vietii sale, destul de scurte si plina de incercari.

Pentru unele personale fericirea consta in zambetul copiilor, in simplitatea cu care familia isi traieste viata si in educatia pe care parintii pot sa o ofere acestora, acestia din urma dedicandu-si o marte parte din intreaga lor existent copiilor…Unele persoane care nu considera familia un adapost pentru zile grele, cred ca adevarata fericire este data de puterea banului, de implinirea materiala si de masina din dotare, de locul in care iti fac concediile si de zona in care locuiesti. Dupa opinia mea, fericirea in viata reprezinta defapt echilibrul din toate punctele de vedere, atat financiar cat si familial. Echilibrul in viata e cel mai greu de gasit si poate inexistent, fericirea avand nouante si trepte care duc mai apoi la gasirea fericirii depline, vazuta de fiecare data din alte unghiuri.

Poate un om burdusit de bani, odata cazut la pat, ar considera sanatatea elemental primordial care genereaza fericirea? Un om care nu gaseste iubirea in viata sa poate considera iubirea ca sentimental inaltator sinonim in viziunea sa cu fericirea dupa care tanjeste…Ce e dom’le pana la urma fericirea?

You May Also Like

About the Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *