Fericirea sau calvarul in doi

cuplu-fericit

Iubirea poate fi cel mai frumos si mai intens sentiment pe car eunii oameni il simt. Multi dintre ei apreciaza foarte mult acest lucru pentru ca iubirea este un sentiment unic, care nu poate fi descris in cuvinte, care iti ofera sentimentul de implinire, de complexitate.

O persoana care iubeste este intotdeuna fericita si implinita alaturi de cea pe care o iubeste jumatatea sa. Este normal sa nu existe intotdeuna doar lapte si miere si s amai existe si moemtne de cumpana intre. Daca m-ati intreba pe mine, as rapsunde ca nu exista nici o relatie in care cei doi parteneri sa nu se certe sau sa nu aiba discutii in contradictoriu cu partenerul. Este normal sa se intample acest lucru pentru ca aveti principii si pareri diferite.

Sigur ca o poveste minunata de dragoste se poate transforma foarte repede intr-un adevarat calvar care sa dureze o perioada destul de lunga. Eixtsa cupluri care se cred fericite chiar daca certurile sunt mai frecvente decta momentele fericite.

Daca iti doresti sa ai o relatie model, sa va impacati foarte bine si sa fiti fericiti unul langa celalat, iata ce ar trebui sa faci:

In primul rand, trebuie sa fii sincera tu si el sincer cu tine. Cu alte cuvinte aveti nevoie de sinceritate reciproca pentru o buna functionare a cuplului pe care il formati. Trebuie sa ii comunici nevoile si sa il lasi si pe el sa ti le comunice. Daca iti doresti sa va intelegeti bine, trebuie sa comunici  cat mai mult cu partenerul tau chiar daca crezi ca nu te intelege. Cu siguranta te va intelege si iti va intelege si nevoile.

Apoi, trebuie sa inveti sa ierti mai repede. Chiar daca a facut o greseala, iarta-l si nu astepta sa se roage de tine foarte mult. Trebuie sa fii suparata insa nu tine acest lucru prea multa vreme deoarece isi va pierde rabdarea.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *