Folosirea produselor pentru igiena

Igiena intima este un subiect foarte important care trebuie sa fie abordat asa cum trebuie si caruia trebuie sa ii acordam foarte multa atentie. Asa se intampla ca unii oameni considerau ca igiena intima este un subiect tabu si ca nu trebuie sa fie adoptat cu oricine si la orice ora. Totusi, ceea ce este si maai important este sa faci astfel incat sa tii cont de toate sfaturile care ti se ofera in legatura cu igiena intima. Probabil ca nu iti vei da seama insa oamenii au perceptii diferite despr igiena intima si despre ceea ce trebuie sa faci in mod corect pentru a te proteja de boli. Iata cateva lucruri de care trebui sa tii cont pentru a nu contacta tot felul de boli ginecologice:

In primul rand, exista foarte multe femei care isi fac spalaturi vaginale fara sa mai tina cont de faptul ca trebuie sa tina cont de sfaturile unui medic ginecolog. Multe femei isi fac spalaturi vaginale fara ca acest lucru sa fie recomandat de catre medici specialisti si astfel ajung sa isi distruga flora vaginala  si sa contacteze infectii care pot sa scada gradul de fertilitatea.

Vaginita bacteriana si bolile inflamatorie pelvina poate sa duca la scaderea gradului de fertilitate.

De asemenea, exista foarte multe femei care fac greseli si care nu isi dau seama c produsele cosmetice pe care le folosesc le pot afecta in mod cert sanatatea.

Exista foarte multe geluri de dus sau sapunuri care contin foarte multe substante chimice agresive. Acesti prabaeni perturba functia sistemului endocrin iar in cazul barbatilor poate sa educa numarul de spermatozoizi.

Daca considerati ca simplul proces de curatare a zonei intime este suficient pentru a asigura o igiena optima trebuie sa aflati ca alegerea produselor este de asemenea un lucru foarte important.

 

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *