Frigul si zapada ne-a privat de bunul simt

Se pare ca de cand cu viscolul cu codurile protocalii, galbele si rosii si cu prigul din ultima vreme, parte din bucuresteni au uitat ce inseamna bunul simt asa cum afirma site-ul de stiri al ProTV. Probleme poate fi aruncate cel mai rapid in bratele autoritatilor care nu curata la timp strazile. Totusi, pana acolo ar trebui sa ne reducem se pare mai des actiunile la bunul simt, bunul simt care la multi pur si simplu a inghetat.

Cu toate ca momentan nu mai ninge, strazile sunt acoperite de cate jumatate de metru de zapada. Brazilor inca le atarna crengile periculoase si turturii de zapada stau sa cada in capun trecatorilor.

Iata cum postul de televiziune surprinde o mana de bucuresteni ingeniosi ca doar nu, -romanul asa a fost dintotdeauna- cum muta zapada direct intr-o gura de canalizare. Apoi o batucesc, o acopera si isi vad mai departe de treaba ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Si te mai miri de ce avem atat de multe probleme in tara asta.

Mai departe o persoana angajata la o terasa joaca periculos. Aflat suspendat pe marginea terasei, la aproximativ 3 metri inaltime, inarmat cu o lopata, persoana isi vede linistit de treaba. Acum daca trece sau nu cineva pe trotuar nu mai conteaza. La urma urmei, el doar face atmosfera pentru clientii terasei.

Se pare asadar ca in ciuda ninsorii cu care ne confruntam an de an, inca ne adaptam. Ne adaptam incet dar sigur. Pasi mici, sa nu cumva sa alunecam si sa ne luxam vreo glezna. Cat mai tine totusi toata aceasta perioada de acomodare nu mai are nici cea mai mica importanta. Important e sa ne adaptam si asta e exact ce facem in momentul de fata. De-ar pleca si iarna ca ne omoara cu adaptarea.

 

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *