Get rich or die traying

Datorita contextului economico-social am intalnit in ultima vreme o groaza de oameni care se plang datorita lipsei banilor si care ar face cum zice romanul pe dracu’ n 4 ca sa mai castige un gologan.Desigur ca ar face orice in afara de munca cinstita, iar cum incurcatele sunt caile de imbogatire totul ramane la stadiul de plan.Eu macar recunosc ca hoinarind pe internet am studiat putin piata tepelor, gandindu-ma cum sunt oamenii atat de creduli si totusi ce ii face atat disperati sa faca bani avand in vedere ca am vazut frustrarea asta la oameni chiar o duc binisor.Am tot analizat eu una alta si am ajuns la urmatoarea concluzie:lipsa modelelor sociale si promovarea in mass-media zi si noapte a unor idioti fara grija zilei de mine au contaminat ce a mai ramas din societatea romaneasca.Adica a aruncat ce a mai ramas din cumpatarea romanilor in aer si din bunul lor simt (iti dai seama seama ca glumesc).Adevarul e ca romanii intodeauna au fost lacomi, iar in vreme de criza tepele, ingineriile financiare si caritasurile au inflorit asemeni.Ci nu doar la romani se gasesc excroci care sa profite de pe urma oamenilor avari si dornici de imbogatire.Vad ca http://site-info.ro da un exemplu hazliu de la granita cu Ucraina, iar eu il cam invidiez pentru ca locuieste intr-o zona plina de “oportunitati de money making”.

 

You May Also Like

About the Author:

4 Comments

    1. daca imi faci o prajitura cu piersici, caise sau ce ai postat tu pe blog nu mai sunt misogin 🙂 totusi nu cred ca ma poti contrazice avand in vedere ca sunt atatea pitipoance care apar la tv si care spala pe cap tanara generatie.cum zicea tnr intr-un articol “bacul profesional le va pregati pe tinere pt. cea mai veche meserie din lume”.oricum deja ne indepartam f. mult de subiect.

      romanul e lacom si punct.criza doar il face si mai selfish.

  1. si eu is adeptului vorbei “munca te face liber”, dar unde naiba sa mai muncesti acum pe mai mult de 10 milioane?fara pile/cumetrii nu prea faci nimic acum.totul se bazeaza pe supravietuire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.