Gmail mai eficient cu aceste caracteristici

gmailTimpul a trecut, iar Google a incercat sa imbunatateasca cat mai mult serviciul de email Gmail, iar de-a lungul timpului au tot aparut noutati pentru acesta, dar si noi caracteristici, care iti fac navigarea si folosirea serviciului mult mai eficienta, mai rapida si mai utila.

Gmail implineste pe data de 1 Aprilie 10 ani de la lansare, si nu nu este o gluma, aceasta este data de lansare oficiala.

O incarcare mai rapida

Daca ai nevoie sa-ti verifici emailul chiar in acest minut, dar ii ia prea mult timp sa se incarce, comuteaza pe modul de baza al serviciului. Adaugand la sfarsitul url-ului tau “/?ui=html”, o sa incarce versiunea fara Java Script.

Cu toate acestea, asta inseamna ca multe din caracteristicile gmail-ului tau modern nu vor functiona, dar vei putea sa-ti citesti emailurile intr-un timp mult mai scurt si iti permite sa folosesti actiunile de baza.

Semnele “.” si “+” nu conteaza

Serviciul de email are un punct orb cand vine vorba de recunoasterea semnelor “.” si “+” in numele adreselor. Nu recunoaste aceste simboluri si le face nefolositoare. Cu toate acestea poti folosi acest punct orb pentru a crea filtre ultra specifice.

Daca pui semnul de “+” dupa adresa de email, nu afecteaza cu nimic. Acesta poate ajuta daca te abonezi la ceva, precum un buletin de stiri sau un nou cont de retea sociala. Te poti inregistra cu numele de user contulmeu+newsletter@gamil.com sau contulmeu+socialmedia.com, si apoi creaza un filtru pentru acest email.

Adauga sau substrage filele inbox

In mai 2013, Gmail si-a actualizat inboxul adaugand noi taburi deasupra. Acestea iti filtreaza emailul in “Primary”, “Social” si “Promotions”. Cu toate acestea, optiunile sunt total personalizabile.

Daca nu iti place cum arata taburile, apasa pe iconita rotitei dintate din partea dreapta si selecteaza “Configure Inbox”. O cutie va aparea care iti permite sa deselectezi “Social” si “Promotions” lasandu-te doar cu inboxul “Primary”.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *