Google page rank update se lasa asteptat

Am scris daca nu ma insel acum 1 luna despre google page rank update, care in opinia unui amic ar fi trebuit sa vina undeva la inceputul lui octombrie. Apoi dupa cateva zile, am constatat dezamagit ca nu e in octombrie ci vine in luna noiembrie.

Acum sa vedem daca luna asta avem mai mult succes. Daca o sa avem google page rank update in noiembrie 2012 probabil ca pana in primavara mister google nu o sa mai faca prea mari modificari. La cate schimbati am intalnit in ultimul timp, incepand de la penalizare pentru domeniile emd (exact match) pana la celebrul Google Panda, deja am inceput sa cred ca Google INC are la origine natiunea romana.

De exemplu daca pentru site-ul meu pe nisa constructii/termopane daca fac link exchange cu un blog personal incep sa ma gandesc serios daca la urmatorul update sau chiar acum nu scoate mr. google un animalut care sa ma penalizeze. De asemenea am vrut sa vand un domeniu recent cumparat pe care nu il folosesc si tipul care vroia sa il cumpere imi spune cu dezamagire…”e emd, deci trebuie sa fie ieftin”. In fine, sunt obosit si cam nervos si mai bine beau un pahar de cola si va las sa cititi mai multe detalii pe soft blog.

You May Also Like

About the Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *