Greseli de machiaj

Exista foarte multi oameni care fac anumite greseli in ceea ce priveste machiajul pe car eil realizam zilnic. Orice femeie isi doreste sa arate cat mai bine si sa scoata in evidenta cele mai frumoase calitati ale lor.

Pentur a evidentia cele mai frumoase lucruri, femeile apeleaza la tot felul de trucuri si secrete care le ajuta sa arate mai bine. Sigur ca exista si multe greseli care se fac destul de frecvent si car epot afecta destul de mult modul in care aratam. De exemplu, daca facem anumite greseli putem sa intram dintr-o extrema in alta si sa scoatem in evidenta defecte sau sa uratim o parte a fetei in loc sa o infrumusetam.

Iata care sunt principalele greseli pe care le fac femeile atunci cand se machiaza:

Culoarea gresita

De obicei, foarte multe femei folosesc culori gresite car enu fac decta sa le afecteze aspectul fizic. De regula, ele folosesc culori prea deschise sau prea inchise intr-o anumita portiune a ochiului ceea ce le duce spre dezavantaj. Simplul fapt ca aplicati o culoare prea deschisa sau prea inchisa a rujului, a fardului de pleoape sau a pudrei va poate deteriora complet look-ul.

Aplicarea mascarei

Multe femei cred ca pot obtine un efect mai frumos si mai bun folosind mai multa mascara. Ele aplica in mai multe straturi mascara tocmai din cauza ca isi doresc sa aiba genele cat mai dese, mai lungi si mai arcuite. Se pare ca efectul este exact advers pentru ca mai multe straturi de rimel nu vor face decat sa lipeasca genele intre ele ceea ce va face ca ochii sa nu arate prea bine.

Sprancenele

De asemenea, nu trebuie sa uitam ca sprancenele sunt elemente foarte importante si ca pot deteriora sau infrumuseta un look. Este important sa purtati forma si aspectul potrivit.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *