Greselile la inceput de cariera

Se intampla deseori ca in momentul in care se anagajeaza intr-un anumit loc, oamenii sa diferite greseli. Exista foarte multe greseli pe care oamenii le fac la inceput de cariera, crezand ca astfel vor crea o impresie mai buna in fata sefilor dar si in fata colegilor.

Iata care sunt principalele greseli pe care le fac oamenii in momentul in care se angajeaza intr-un anumit loc:

In primul rand, foarte multi oameni nu vorbesc din teama ca vor putea fi respinsi sua ca se va crea o impresie gresita despre ei. Vorbesc despre faptul ca o foarte mare parte a oamenilor care s-au angajat pentru inceput gresesc atunci cand ar trebui sa isi ceara drepturile. Pentru ca sunt la inceput oamenii se tem de faptul ca ar putea fi judecati gresiti si nu isi cer drepturile. De exemplu, in cazul in care ar trebui sa ceara o marire de salariu, oamenii care sunt la inceput nu cer aceste lucruri. Din acest motiv, oamenii nu isi primesc drepturile. Oricum ar fi, trebuie sa aveti incredere in dvs. si sa va cereti drepturile.

Apoi, este foarte important sa nu te destinzi prea mult. Pentru ca s-au creat anumite legaturi de prietenie, unii oameni aleg sa se destinda si sa se deschida intru totul in fata colegilor de serviciu. De exemplu, in momentul in care se organizeaza o petrecere, ei beau foarte mult, considerand aceasta un prilej de a a cunoaste cat mai bine colegii de serviciu. Este foarte important ca fiecare dintre noi sa stie care este limita intre colegi si intre prieteni.

Este foarte important sa stii sa iti dezvolti relatiile cu oamenii din jurul tau, cu colegii si cu sefii tai. Totusi, nu trebuie sa depasesti nicio limita ci trebuie sa ai grija sa nu refreti nimic din ceea ce faci.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *