Iarta inaintea Anului Nou

iertare

Anul 2014 se apropie de final si este momentul sa ne gandim la oamenii pe care ar trebui sa ii iertam inainte de a intra in forta in anul 2015. Cu toate ca ar trebui sa iertam pe toata lumea care ne-a gresit si care ne-a ranit, cred a sfarsitul anului este cel mai bun moment pentru a ne ierta membrii familiei, pretenii si cei mai mari rivali.

Adeseori pastram resentimente si asta ne impiedica de la a ne atinge obiectivele si de a trai o viata frumoaa si fericita. Daca vrei sa fii cu adevarat fericit in noul an, ar trebui sa ierti pe toti acesti oameni, indiferent de ceea ce ti-au facut.

Parintii

Ar trebui sa fii mereu recunoscator parintilor tai pentru viata care t-au daruit-o. Acestia sunt mereu dispusi sa te ajute, sa te sprijine si sa te incurajeze indiferent de ce se intampla cu tine. Am auzit din intamplare de curand pe cineva spunand despre mama sa ca este cea mai ingrozitoare mama din toata lumea si acest lucru m-a terifiat.

Nu pot spune nici ca mama mea este perfecta (nimeni nu o poate spune), insa o iubesc si sunt mereu dispus sa imi dau viata pentru ea. In fiecare zi ma rog pentru parintii mei. Acestora nu le plac anumite aspecte ale vietii mele si de cele mai multe ori ne certam, insa ii iert si ma bucur de ei. Daca tu ai o relatie dificila cu parintii tai, incearca sa ii intelegi sa sa ii ierti pe cat poti. Acestia te iubesc si iti doresc numai binele.

Rivalii tai

A-ti ierta rivalii si dusmanii este cel mai greu lucru pe care il poti face vreodata. Iti amintesti cunoscuta fraza din rugaciunea Tatal Nostru”Precum si noi iertam gresitilor nostri”? Nu este atat de usor sa iti ierti dusmanii, insa exista o doza mare de intelepciune in aceasta replica. A trai cu resentimente si cu ura pe cineva nu poate decat sa iti faca rau si sa iti faca o viata nefericita.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *