Iată de ce vei iubi platforma Stailer dacă vrei să te programezi la un salon de beauty

stailer

Femeile vorbesc adesea între ele despre micile plăceri din viață, despre saloane de înfrumusețare, unde s-au vopsit, unde și-au făcut manichiura sau câte ore au pierdut dând telefoane pentru a găsi un loc liber la un salon.

Despre ultima parte cea, cu datul telefoanelor la saloane, treaba deja devine serioasă pentru că multe sunt dezamăgite de faptul că ori nu găsesc loc să-și facă o programare la un salon, ori dacă găsesc, trebuie să-și modifice programul, să plece de la muncă cu câteva ore mai devreme sau să plătească puțin mai mult pentru faptul că, “stilista i-a găsit un loc printre programări”. Și de aici încep nervii întinși la maxim, găsirea unui motiv întemeiat în fața șefului pentru a vă învoi, minute în șir blocate în trafic și dacă soarta vă este total împotrivă, rezultatul final poate fi un dezastru, iar ceea ce urmează….doar bărbații femeilor respective știu. O zi grea, obositoare și epuizantă, cu o mulțime de evenimente neplăcute și asta doar pentru o programare la un salon de beauty.

Cu Stailer aceste evenimente vor deveni de domeniul trecutului, iar femeile vor fi fericite din nou. Dacă nu mă crezi, pentru a consulta o parere obiectiva vezi acest articol.

Despre fericirea adusă de platforma Stailer

Stailer este o platformă online creată atât pentru femeile cât și pentru bărbații care merg la saloanele de înfrumusețare. Nimic special până acum, nu? Însă, Stailer nu este doar o platformă online destinată industriei frumuseții și atât. Stailer vine cu o serie de beneficii și avantaje de care puteți profita pentru a vă face zilele mai senine.

Iată câteva avantaje pe care le obții dacă folosești platforma Stailer

  • Această platformă are rolul de a te programa la un salon de înfrumusețare în mai puțin de 5 minute. Dacă intri pe această platformă, vei avea la dispoziție nu doar un salon ci mult mai multe saloane de înfrumusețare din domenii și servicii diferite, din care poți alege în funcție de ceea ce ai nevoie. Intri, alegi, te programezi și gata.
  • Stailer este o platformă 100% gratuită și ai două variante puse la dispoziție din care tu să poți alege să o utilizezi. Ori îți faci cont, ori îl utilizezi fără cont. Însă, mai ales că este gratuit, îți recomand să îți faci un cont pentru că vei descoperi și mai multe avantaje.
  • Nu mai ești nevoit să dai nici măcar un telefon la vreun salon pentru că totul se petrece online în mai puțin de 5 minute, iar în acest sens, vei economisi din start timp prețios, bani și ai șansa să îți găsești stilistul potrivit nevoilor tale.
  • Stailer este destinată atât femeilor cât și bărbaților. Adică pe platformă vei găsi o serie de servicii destinate ambelor sexe precum: manichiură, pedichiură, pensare, epilare, tratamente faciale, masaje de relaxare, tuns și servicii pentru aranjarea bărbii.
  • Cu Stailer te programezi la orice oră dorești din zi sau din noapte. Adică, nu ești condiționat de nici un program anume pentru că platforma este disponibilă non-stop. În plus, vei găsi pe platformă doar saloanele disponibile și te poți programa în funcție de programul tău, deci nu vei mai fi nevoit să pleci de la muncă.
  • Dacă folosești platforma vei avea parte de unii dintre cei mai buni stiliști ai industriei frumuseții, focusați să îți rezolve orice problemă folosind produse și servicii de calitate.
  • Pe Stailer vei descoperi stiliștii din zona ta, saloanele de înfrumusețare care te interesează, fotografii din cadrul saloanelor, prețurile serviciilor oferite și pentru o notă mai mare de încredere, recenziile persoanelor care au folosit platforma.

Pentru mai multe detalii intră pe Stailer.ro și te vei convinge singur.

Contact:

support@stailer.ro

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *