Imbunateste-ti relatia in casnicie

Dragoste si Respect, cartea scrisa de Dr. Emerson Eggerichs este o unealta de casnicie fenomenala care ar trebui sa fie in mainile tuturor sotilor si sotiilor. Aceasta carte a schimbat drastic abordarea mea asupra casniciei, mai ales ajutandu-mi partenerul de viata si ne intelegem unul cu altul si reactiile mult mai bine. Aceasta carte scoate in evidenta unele din cele mai mari mistere de comunicatie care au dezorientate sotii si sotiile timp de secole. Eggerichs si sotia sa au descoperit un adevar ce are legatura cu casnicia ce poate fi gasit in Efeseni 5:33 “Cu toate acestea, fiecare din voi trebuie de asemenea sa va iubiti sotiile cum va iubiti pe voi si sotia sa trebuie sa-si respecte sotul”.

Eggerich si sotia sa au inceput sa se concentreze pe dragoste si respect in propria casnicie si au vazut schimbari intante cu care sa inceapa. Au inceput sa vorbeasca despre adevarul evident legat de soti si sotii in Efiseni, eventual producand o conferinta despre respectul si iubirea din casnicie. Mii si mii de casnicii au fost descurajate si multe au fost salvate de amenintarea divortului participand la acea conferinta, ce i-a inspirat pe sotii Eggerichs sa-si extinda principiul de iubire si respect in aceasta carte.

In Dragoste si Respect

Sotii Eggerichs au admis imediat ca iubirea in sine nu este destul pentru o casnicie. Se refera la Efeseni 5:33 si explica de ce respectarea sotului este atat de vitala intr-o relatie casnica si cum respectul fata de aproape indeplineste o dorinta uriasa, si fiecare om a fost produs de Dumnezeu pentru cineva. Eggerichs recunoaste de asemenea audienta sotului, explicand nevoia tuturor sotiilor de a se simti iubit neconditionat si cum afirma constant ca iubirea va motiva sotiile sa-i respecte. Eggerichs face o treaba fantastica de a se adresa atat sotilor, cat si sotiilor, nevoilor lor, de asemenea si pentru ce sunt responsabili fiecare in relatia de casnicie.

Eggerichs prezinta 3 cicluri diferite care ajuta sa evaluezi relatiile casniciilor. Fiind constient de aceste cicluri in ccasnicia ta va provoca cu siguranta metoda prin care iubesti si iti respecti partenerul de viata. Primul ciclu pe care il mentioneaza este ciclul nebunesc. Aici este locul in care sotiile raspund sotilor lor cu dispret si fara respect, fiidnca nu se simt iubite si soti devin descurajati si se plafoneaza, izolandu-se pentru a a evita sa simta nerespectati, ce in schimb face sotiile sa nu se simta iubite. Aceste sentimente duc sotii si sotiile sa se comporte in diferite moduri, dar prin simplul fapt ca pun raspunsurile negative ale ei sunt motivate nesimtindu-se iubite si raspunsul sau negativ este motivat simtindu-se nerespectat. Dumnezeu ne cere sa iubim si sa respectam in Efeseni, fiindca ne-a creat cu aceste nevoi. Cand aceste nevoi nu sunt intalnite, noi raspundem intr-un mod egoist.

Nu va voi dezvalui mai multe despre carte, ci va voi lasa sa descoperiti singuri. Puteti achizitiona carte intrand pe www.librariamaranatha.ro. Asa ca, daca aveti probleme in casnicie, doriti sa va intemeiati o casnicie alaturi de persoana iubita, sau doar doriti sa va imbunatatiti relatia cu sotul sau sotia, tot ceea ce trebuie este sa faceti este sa cititi aceasta carte.

 

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *