Incepe planificarea nuntii- pasul alegerii fotografului

Ai putea crede ca este prea devreme si totusi cand vine vorba de cel mai important moment al vietii tale- cel putin pana acum- nimic nu este prea devreme. Planificarea nuntii implica o sumedenie de decizii ce vor contura in cele din urma marele eveniment. Desi multe dintre ele se leaga ca intr-un lant si depind unele de altele pas cu pas trebuie sa stabilesti prioritatile. Toate la timpul lor.

Alegerea fotografului spre exemplu este partea de care te poti ocupa din timp. Caci pe parcurs vei stabili detalii insa pentru a fi sigur ca cel pe care ti-l doresti este dispus si liber pentru tine nu trebuie sa eziti sa incepi cautarea. Un fotograf nunta Bucuresti poate fi telul tau insa ceva mai greu de gasit. Ai optiuni multiple si aceeasi diversitate se regaseste si in lista de preturi. Poate ca este momentul sa nu pui partea materiala pe primul loc de vreme ce un profesionist merita si in plus tine de modul in care alegi sa venerezi amintirile vietii. Lansand la o parte acest aspect timpul se poate dovedi a fi un inamic caci astepti crezand ca nimic nu urgenteaza cand de fapt amanarea face ca in cele din urma sa ai de pierdut. Spre exemplu targurile de nunti sunt un moment ideal pentru a gasi si concurenta insa in acelasi timp fata de momentul nuntii tale ar putea fi prea tarziu.

Fotograf de nunta Bucuresti- ti-ai stabilit telul, cum il gasesti. Desi nu exista o reteta secreta a acestei misiuni sunt pasi pe care nu ti-ai dori sa ii ratezi. Tine de experienta celui cu care vei colabora? Desigur. Pentru o nunta implica o zarva mare, un public pe masura si in toata nebunia fotograful trebuie sa gaseasca unghiul perfect pentru o fotografie de asemenea. Nu va putea opri evenimentul in loc pentru a imortaliza un cadru si cu toate acestea trebuie sa isi faca loc printre altii incercand sa surprinda orice zambet, orice reactie. Te-ai gandit cum se deruleaza totul in cazuri neprevazute? Nu definind nunta ta astfel insa din punct de vedere al fotografului a fi pregatit pentru orice este parte din munca sa.

Totodata la partea de experienta se regaseste si ideea de a alege acel fotograf care nu este la o prima incercare de a experimenta acest domeniu. Un stil aparte, ghidandu-se de fiecare data spre o alta abordare, tinand cont de tematica nuntii sunt elemente ce aduc la final o fotografie de nunta desavarsita. Rasfoieste albume, cauta prezentari ale celui  care se prezinta cu mandrie ca fiind fotograf de nunta Bucuresti.

Si nu in ultimul rand este raportul calitate-pret sau ceea ce se ofera vs. ceea ce va trebui sa platesti. Desigur, vei fi deschis sa ridici stafeta insa asta doar cu satisfactia ca albumul de fotografii de nunta este mai mult decat ceea ce visai. Cu aceeasi deschidere in a discuta si a pune pe masa dorinte intre fotograf si viitori miri se leaga o colaborare prieteneasca, cea care de altfel il va face pe fotograf sa inteleaga ce stil se potriveste fiecarui personaj in parte.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *