Iubiri de experimentat intr-o viata

Chiar daca multi isi doresc sa experimenteze doar dragostea perfecta exista cateva tipuri de iubiri cu care ne-am putea intalni in aceasta viata. Una din cele mai urate iubiri daca putem spune asa este dragostea neimpartasita. Probabil este dragostea care te face sa suferi cel mai mult dar si care te face sa te simti tot mai prost.

Este important sa mergi mai departe, acest tip de dragoste trebuie sa te intareasca si sa te faca cat mai puternica. Nu trebuie sa cedezi. Nu se stie cand soarele poate aparea pe strada ta.

Si iubirea de sine este un tip aparte de iubire pe care o experimentezi. Este important intai de toate sa te iubesti pe tine apoi sa iubesti pe altcineva. Trebuie sa stii intai de toate, calitatile si defectele tale. Nu ezita sa faci acest lucru, este important intai sa te apreciezi pe tine pentru ceea ce esti.

Dragostea platonica este acea dragoste care apare de obicei intre prieteni. Este cel mai frecvent tip de iubire. Zi de zi intalnesti multi oameni. Poti sa ai o dragoste platonica si pentru o persoana speciala din viata ta care te inspira si pe care o respecti.

Dragostea pura te face sa iubesti o persoana atat pentru felul ei cat si pentru sufletul ei. E un sentiment minunat care este foarte intalnit mai ales in filmele romantice. Cei care au avut parte de aceasta iubire adevarata se pot considera biste oameni impliniti.

Dragostea senzuala este mai mult legata de pasiune.  Iti doresti sa fii cu o persoana pe care o vezi zilnic sau tot mai des. Dar nu neaparat implica anumite sentimente ci o dorinta arzatoare de a fi cu ea de a o sauta si asa mai departe. Tu ai o imagine formata in minte, legata de el, chiar daca practic nu stii nicio informatie despre el.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *