Jocuri contra timp

Gaming-ul este un hobby ce iti consuma destul de mult timp. Multe din cele mai anticipate titluri iti ofera sute de ore de joc de multe ori.

Din fericire tot mai multe studiouri realizeaza ca nu fiecare joc video trebuie sa fie epic. Daca cautati jocuri de calitate si nu aveti timp prea mult, iata cateva jocuri pe care le puteti juca si incerca sa le terminati in mai putin de 10 ore.

Heavenly Sword

La lansarea sa, Heavenly Sword a fost desconsiderare de cei care i-au facut review, doar pentru simplul motiv pentru care este in aceasta lista. In timp ce, din ce in ce mai multi jucatori isi arata interesul fata de experientele mai scurte, titlul merita cu siguranta o revizita. Ii datoreaza mult jocului God of War in termeni de gameplay, dar are un design unic care rezista in ciuda varstei sale. In plus, voice-acting-ul si animatia personajelor sunt de top.

Costume Quest

Double Fine Productions a avut o istorie lunga in a scoate jocuri distractive, aratoase si unul din cele mai recente productii a companiei este Halloween adventure Costume Quest. Ca un mic baietel costumat pentru a castiga bombonele, te vei lupta impotriva monstrilor ce iubesc bomboanele, pentru a o salva pe sora ta rapita si pentru a salva sarbatoarea. Costume diferite, de la robot la unicorn, iti ofera tie si insotitorilor tai diferite puteri in lupta.

Braid

Braid deja lupta pentru statutul de clasic, si merita jucat indiferent de cate ori vrei sa petreci jucandu-te. Vei experimenta ceva ce nu este numai un joc inteligent de puzzle, dar si o meditatie asupra trecerii timpului si a invatarii din greselile din trecut.

Limbo

Timpul exact pentru a juca acest titlu depide de cat de repede intri in mintea sucita a producatorilor. Limbo este un platformer 2D care te trece prin puzzle-urile complicate. Vei muri probabil de multe ori, incercand sa-ti dai seama ce inseamna lumea jocului si care sunt regulile sale, dar acest lucru pare o parte potrivita in procesul acestui joc macabru.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *