La ce e buna la casa omului o tableta?

Da, va zic inca de la inceput ca acesta nu se vrea a fi un review profesionist. Nu ma pricep la tablete, ipad-uri si in special gadget-uri.Toata viata am fost un ignorat care a preferat sa utilizeaza un Nokia cu minute multe in abonament si atat, insa, de cand merg la facultate si am multi “timpi morti” intre ore am reusit sa ma plictisesc de ascultat muzica la mp3 si ma gandesc sa imi iau o tableta. Nu ca sa ascult muzica de relaxare pe ea, ci ca sa pot sa reusesc sa imi scriu mai repede proiectele, sa imi iau notitele de la cursuri si de ce nu, sa vad cate un film sau sa vorbesc cu prietenii pe mail/messenger. Singura mea frica, poate de aceea nu sunt un impatimital gadget-urilor e faptul ca am mereu doua maini stangi. Nu vreau sa imi iau un chilipir, vreau sa fie cat de cat rapida, sa aiba un display de calitate cu o rezolutie buna. Daca as spune ca vreau sa o folosesc la navigare pe internet o sa ziceti ca sunt prea pretentios, insa mi se pare genial sa stai in parc si in timpul asta sa citesti blogurile prietenilor.

Probabi ca deja credeti ca sunt un social media addict, insa nu e deloc asa. Daca dau bani pe o tableta, desigur ca vreau sa benefeciez de cat mai multe facilitati, sa ma bucur de investie. Iphone nu mi-am luat pentru ca, consider ca e prea gros, e o caramida in viziunea mea, chiar daca e foarte performant. Singurul motiv care ma face sa stau pe ganduri e faptul ca as suferii foarte mult daca as da 10-1500 RON pentru ca mai apoi sa o uit in campus sau sa imi fie furata.

Nu sunt un specialist in gadget-uri astfel incat va rog sa imi recomandati niste tablete bune, preferabil Samsung sau Asus. Daca pana la urma nu o sa imi placa sau ma plictisesc de ea o sa o donez tatalui meu care si asa conduce foarte mult prin tara. Asadar, haideti cu propunerile de tablete !

You May Also Like

About the Author:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *