Lectii de la viata pe care le vei invata singur

Intr-o lume in care toata lumea incearca sa fie ca toata lumea, un adevarat gest de curaj este reprezentat de incercarea de a fi diferiti si de a parcurge drumul mai putin batut de picior omenesc. In drumurile vietii noastre, mereu intrebam ce sa facem si daca sa facem ceva pe altii, inainte de a trece efectiv la fapte.

Mereu vrem sa verificam daca avem dreptate si daca ceea ce vom face este bine, pentru a nu comite vreo greseala. Suntem prea speriati de a nu da gres cumva, de a nu esua in demersurile noastre, si astfel urmam acelasi drum pe care toata lumea l-a urmat deja sau care ne este indicat de altii.

De ce facem aceste lucruri? Pentru ca ne este teama. Insa, atunci cand vom deveni prea plictisiti de vietile noastre, realizam ca nu suntem facuti sa facem ceea ce au facut sau ceea ce fac si altii. Destinul fiecarui om in parte este diferit si trebuie sa ni-l urmam, indiferent de piedici si de impedimente.

Insa pretul pe care va trebui sa-l platim este unul destul de mare pentru ca nu vom sti exact ce ne asteapta dupa colt si avem nevoie de o gramada de curaj ca sa nu ne mai gandim la nimic altceva. Urmam anumite reguli pentru ca altfel am putea calca stramb si am putea avea parte de neplaceri.

Asta este ceva normal cand vine vorba despre trafic, despre munca de la firma, insa cand vine vorba despre vietile noastre, exista niste reguli impuse de oameni carora le este prea frica sa-si asume riscuri si sa se agndeasca mai mult la cum ar fi daca..

Asadar, atunci cand timpul trece iar tu simti ca acesta trece pe langa tine iar viata si ceea ce faci tu, menirea ta pe lume nu este conform dorintelor tale, incalca regula si traieste din plin. Fara riscuri, nu ne vom da seama ce am putea rata si viata nu mai este la fel de palpitanta.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *