Link Building pentru incepatori

Constructie Linkuri

Constructie LinkuriIndiferent daca esti nou la link building sau ai facut acest lucru de ceva timp, suntem siguri ca vei gasi ceva util aici. Mediul de SEO si link building se schimba intotdeauna, si astazi, importanta construirii linkurilor de calitate inalta nu a fost niciodata mai mare. Nevoia de a intelege si implementa campanii de calitate inalta este esentiala daca vrei sa concurezi si sa ai succes online, si acest lucru nu se va schimba curand.

Link Buildingul este procesul de obtinere a hiperlinkurilor de la alte site-uri catre tine. Un hyperlink, de cele mai multe ori numit doar link este o modalitate pentru ca utilizatorii sa navigheze printre pagini pe web. Motoarele de cautare folosesc linkuri pentru a se “furisa” pe web, ei se vor “furisa” pe linkurile intre paginile individuale a website-ului tau si se vor “furisa” intre website-uri. Sunt multe tehnici de a construi linkuri, si in timp ce variaza in dificultate, cei de la SEO tind sa fie de acord ca link building-ul este unul din cele mai dificile treburi din joburile lor. Multi din SEO isi petrec majoritatea timpului incercand sa il faca cum trebuie. Pentru acel motiv, daca poti stapani arta construirii linkurilor de calitate inalta, te poate propulsa in fata competitiei.

De ce este link building-ul important pentru SEO?

Anatomia hyperlinkului

Pentru a intelege importanta link building-ului, este important pentru prima data sa intelegi cum este produs un link, cum vad motoarele de cautare acel link si ce pot interpreta din ele.

Google-ul interpreteaza intregul cod dintr-o pagina, de aceea, trebuie sa fim atenti cum producem acel link, pe langa faptul ca trebuie sa facem linking intre site-ul nostru si unul de calitate, pentru a fi considerati de incredere, trebuie sa introducem acel link, intr-un cod bine definit, fiind exact ceea ce Google trebuie sa citeasca.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *