Lucruri care contribuie la dezvoltarea noastra spirituala

Seteaza-ti niste idealuri

Nu vorbesc despre niste idealuri legate de cariera(cu toate ca si acestea sunt importante). Incepe-ti ziua prin reflectarea asupra unui lucru bun pe care il poti face pe timpul zilei, fie ca este vorba despre ceva care te va face fericit sau va face pe altcineva fericit. Seteaza-ti niste idealuri pentru dezvoltarea ta spirituala.

Fii recunoscator in fiecare zi

Intodeauna vor exista lucruri in viata noastra pe care le vom vrea, dar pe care nu le avem. Este important de a ne axa pe scopurile din viata, insa nu este cazul sa ne bosumflam daca nu se intampla totul conform dorintelor noastre. Aminteste-ti mereu ca exista cineva care se multumeste si cu mai putin decat ce detii tu.

Prin recunostinta, te concentrezi pe lucrurile pe care le detii deja, ceea ce te va ajuta sa-ti pretuiesti viata si alegerile pe care le faci. La sfarsitul zilei, scrie un lucru pentru care esti recunoscator ca s-a intamplat in acea zi. Concentreaza-te pe lucrurile pozitive, si astfel vei reusi sa te di dezvolti spiritual.

Yoga

Poate ca odata ce vei incepe sa practici yoga, vei incepe sa o adori si va deveni un stil de viata complet pentru tine. Nu numai ca este buna pentru tine, insa te ajuta saiti si limpezesti mintea si sa devii constient de trupul tau. Chiar si cele mai simple si normale pozitii de yoga au acest efect asupra starii tale de spirit si de sanatate.

Fii mereu constient de ceea ce se intampla in jurul tau

Viata isi are propriile neplaceri, probleme si suparari care se pot simti cam atotcuprinzatoare si coplesitoare din cand in cand. Poate fi dificil sa incerci sa treci peste aceste greutati  si sa vezi ceea ce este mai bun din ele, insa aminteste-ti ca aceste probleme nu vor mai conta pentru tine intr-un an, asa ca trece-le cu vederea.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *