Lucruri pe care persoanele puternice nu le fac intr-o relatie

Majoritatea dintre noi isi aduc aminte de relatiile nebune in care au fost implicati, sau isi amintesc momente cand au reactionat gresit fata de cineva pe care l-a iubit. Privind retrospectiv, este greu sa ne dam seama cum ne era setata mintea in acel moment, si ne intrebam ” chiar am reactionat asa?” – mi-ar fi placut sa stiu mai multe atunci decat stiu acum, cum sa fiu un partener dar si un prieten mai bun.

Realitatea este ca nu suntem invatati sa facem fata momentului cand suntem fata in fata cu adversarul nostru, insa partea buna este ca nu e prea tarziu ca sa incepi sa inveti.

5 lucruri tipice pentru persoanele puternice

  1. Nu analizeaza totul – oamenii puternici nu analizeaza fiecare gest, cuvant pe care il face celalalt.
  2. Nu cred ca cealalta persoana ii “completeaza” – oamenii puternici se completeaza singuri inainte de a isi alege un partener de viata. Multi oameni considera ca viata lor este precum intr-un film romantic de comedie, si cred ca trebuie sa manance, sa doarma zi de zi cu partenerul.
  3. Nu aduc aminte de trecut pentru a isi justifica prezentul – oamenii puternici nu aduc aminte de trecutul partenerului doar pentru a castiga o cearta, ci incearca sa lucreze ca sa imbunatateasca relatia in prezent, decat sa aduca aminte de trecut pentru a isi justifica actiunile.
  4. Nu isi cauta un alt partener in afara relatiei – oamenii puternici sunt devotati si isi aloca intreaga atentie relatiei , se implica cu totul in relatie. Nu isi cauta alta persoana pentru a se simti complet, ci se multumeste cu persoana pe care o are alaturi tot timpul.
  5. NU isi face partenerul sa se simta prost – oamenii puternici stiu ca pentru a avea o relatie de succes trebuie a ii ridici moralul partenerului si nu sa il umileasca, doar pentru ca ei sa se simta superiori si puternici.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *