Lucrurile din jurul tau au nevoie de extra atentie

microbi obiecte personale

Ceea ce detii este bunul personal de care te preocupi in numele investitiei. Cu toate acestea conteaza  nu numai sa iti protejezi bunurile ci si sa le intretii la un nivel bun. Extra atentie pentru acestea ar putea insemna mai mult decat ceea ce crezi si anume igiena intensa.

Ai fi suprins sa afli ca in jurul tau sunt atat de multe bacterii. De fapt chiar si pielea ta este cea care “depoziteaza” numeroase tipuri, desi unele sunt inofensive pana la un punct. Poate ca nu te-ai gandit la fel de profund in prima faza insa anumite obiecte personale au nevoie de ingrijire.

Incepand cu gadgetul cel mai folosit in zilele noastre si anume telefonul acesta este tinut in varii locuri. Pe masa sau in buzunare, chiar si in husa exista riscul sa spunem ca acestea sa inmulteasca bacteriile de vreme ce sunt tinute in spatii calde propice dezvoltarii inamicilor. In plus il tii cu tine oriunde din ideea de a fi contactat usor insa asta inseamna sa il expui numeroaselor medii. Suprafata unui telefon poate fi la fel de murdara…ca o toaleta. Asa ca o curatare si o dezinfectare se necesita in mod frecvent. Si nu cu un simplu servetel.

Telecomanda se pare ca este pe aceeasi lungime de unda cand pur si simplu nu se mai tine cont pe unde este pusa. In primul rand, ca orice obiect din casa, aceasta este cea care aduna praf pe suprafata sa. Lucru care nu te ajuta cand vine vorba de nivelul de igiena. In plus ajunge pe pat, pe diverse suprafete si combina astfel tot felul de murdarii. Daca suprafata sa este plina de microbi imagineaza-ti ce inseamna asta in interiorul sau si in jurul fiecarui buton.

Nu in cele din urma sa tinem cont de faptul ca si gentile sunt cu aceeasi problema si mai ales pentru cele care nu se spala pentru ca sunt realizate dintr-un material de asa natura.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *