Managementul achizitiilor si buna crestere economica a companiei

managementul achizitiilor

Fiecare companie, fie ca este de dimensiuni mici sau mai mari are nevoie de o situatia clara a veniturilor si a cheltuielilor, ceea ce inseamna ca fiecare achizitie este undeva inregistrata, pentru a  tine o evidenta a cresterilor de vanzari, a scaderilor de capital si a unor cheltuieli cu privire la cercetare si dezvoltare. Din moment ce se spune ca vanzarile fac bine pentru extinderea companiei, cauza principala trebuie sa fie un management al fluxului de numerar si implicit al managementului fluxului de achizitii.

Pentru orice companie, fluxul de numerar este diferenta dintre incasarile si platile unei companii si nu trebuie niciodata confundat cu venituri si cheltuieli sau cu profitul si pierderile unei afaceri, care reprezinta rezultatul exercitiului financiar.

Profit pe viitor

Perspectiva de a face profit in viitor, inseamna de altfel jocuri economice, de achizitii, vanzari si implicit de noi contracte. Contractele semnate, produsele fabricate si vandute clientilor ajuta o companie mai mica, care opereaza cu un buget modest, sa se dezvolte si sa apeleze la noi resurse financiare pentru a achizitiona materii prime si alte materiale.

Matricia este compania care te ajuta din mai multe puncte de vedere sa iti dezvolti afacerea, tocmai pentru ca se bazeaza pe surse sigure de informatii, care pot fi aplicate pe fiecare ramura economica a companiei. In plus de aceasta, implementarea unor strategii de marketing de achizitii, de fabricare sau de configurare pare sa furnizeze companiei o solutie extrem de flexibila pentru dezvoltarea sa.

Iar daca este ca informatia economica a unei companii sa fie pe piata, atunci inseamna ca ea sa fie accesibila tuturor, atunci cand se cere, iar aplicarea unor noi tehnici sa imbunatateasca procesul de crestere continua al companiei.

Mica societate este pe piata tocmai pentru ca isi aloca tot timpul pentru a investi in proiectele sale, iar platile lunare inseamna si institutii de creditare pentru a obtine rezultate financiare scontate. Indeplinirea angajamentelor lunare pe chirii, tarife, salarii, productie si fabricare inseamna deja livrari catre clienti si dezvoltarea afacerii.

Avand o pozitie buna a fluxului de numerar inseamna si fonduri excedentare pentru alte operatiuni, ceea ce inseamna un interes ridicat pentru noi valori mobiliare fixe, fiind si disponibilitatea de a indeplini sarcinile unei afaceri de succes.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *