Mandru ca sunt stelist!

Astazi 28 mai 2013, echipa mea de suflet Steaua Bucuresti castiga al 24-lea titlu, dupa o pauza de 7 ani. Sarbatoarea de astazi e una mai atipica, avand in vedere ca lipseste patronul George Becali, un personaj contestat, care dupa mai bine de un deceniu de popularitate maxima in special in randul oamenilor de rand, dupa nenumarate donatii si binefaceri, dar si dupa declaratii scandaloase si jignire, a ajuns la puscarie, unde isi ispaseste o sentinta de 3 ani. Urmatoarea sentinta de aceasta data intr-un dosar cu implicatii fotbalistice, dosarul valiza, se da 4 iunie, iar procurorii au cerut 4 ani cu executare pentru Becali, fiind acuzat de dare de mita, premierea echipei Gloria Bistrita.

In seara asta traim un moment frumos, un moment de relaxare si de implinire pentru intreaga suflare stelista. De maine sper eu, ca antrenorul care a facut minuni in acet an, Laurentiu Reghecampf sa isi faca publica dorinta de a continua si sezonul urmator alaturi de Steaua.

Sa sarbatorim asadar dragi prieteni castigarea titlului cu numarul 24. Traiasca Steaua Bucuresti! Traiasca si Gigi Becali care a investit extrem de multi bani pana acum.

Imagine:Cotidianul.ro

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *