Meditatia

Meditatie

MeditatieMaestrii Zen recomanda ca in momentul in care iti deschizi ochii, inainte prima jumatate de constiinta sa aiba timp sa se formeze in mintea ta, ar trebui sa iesi din pat si sa-ti incepi meditatia. Facand acest lucru prima data are o multime de beneficii, nu numai ca iti incepe tonul zilei. Traditia Yoga recomanda timpul in jurul rasaritului si apusului ca fiind ideale. Acest lucru functioneaza mai bine in tarile mai apropiate de ecuator, in care rasaritul si apusul sunt relativ uniforme. Alege timpul care se potriveste cel mai bine cu propriul tau program.

Efectul meditatiilor este ca conexiunea cu constiinta creativa experimentata pe canapea incepe sa creasca in fiecare zi din viata. Poti intretine constient de aceasta data in timp ce mediteaza des. Vei gasi ca repetand calm cuvantul A-I-I in mintea ta, sau oferindu-ti instructiuni pentru a intra in spatiul dintre cuvinte, va fi destul pentru a genera un interludiu de pace, bucurie si creativitate petru tine oricand in zi.

Cat de des ar trebui sa meditezi? Ideal, de doua ori pe zi. Va trebui sa muncesti la acest lucru. Cat de mult ar trebui sa meditezi? Orice timp petrecut in contemplarea lenta este mai bine decat deloc. Cantitatea de timp ideala cu care poti incepe este 20 de minute. Dupa asta, o sa iti doresti sa cresti cantitatea de timp pe care o petreci in meditatie, sa ajungi sa meditezi intre 30 si 40 de minute, aduce mai multe beneficii de a introduce o a 2-a sesiune in dupa amiaza.

Cum ar trebui sa respiri? Ar trebui sa inspiri si sa expiri pe nas. In timp ce te deplasezi prin meditatii, respiratia ta va incetini natural. Nu incerca sa faci acest lucru sa se intample. Doar observa-l. Vei gasi mantra in mintea ta sincronizandu-se cu respiratia. Din nou nu munci sa realizezi acest lucru. Bucura-te cand se intampla.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *