Meriti o pauza si inca una cu fast

Celebra vorba din popor “pauzele lungi si dese cheia marilor succese” nu este un mit. Avem nevoie de pauze care sa ne relaxeze caci detasat vei primi totul in ansamblu si mai usor sa dibuiesti ceea ce gandeai. In orice caz, din cand in cand si la propriu si la figurat ai  nevoie de pauze. Insa din cand in cand ai nevoie de acele pauze mai deocheate, de pauze cu fast.

Incearca un masaj erotic Bucuresti; nu este nimic ce nu se poate rezolva dupa o sesiune de masaj de asa fel. Iti suna ciudat? Poate ca partea sa erotica este cea care incita insa dincolo de asta este o terapie la propriu, pentru minte, trup si suflet. Este o terapie ce iti insufla din nou pofta de viata, o terapie care sa te stimuleze. De fapt care sa ii fie secretul in acest sens?

Masajul erotic a aparut in ultimii ani in societatea in care traim ca o forma alternativa la distractiile pe care le avem, ca o forma de relaxare la orice moment si oriunde. Cand incepi sa iti dai seama ca actiunea acestuia este in masura sa iti schimbe toata atitudinea si starea  pe care o ai popularitatea sa creste vazand cu ochii. In mod concret tine de masajul la propriu care incepe cu o relaxare ca la carte. Ideal ar fi ca sesiunea ta de masaj erotic sa se desfasoare la salonul in cauza si asta pentru ca aici ai un mediu conturat perfect, ai un cadru exceptional care contribuie si el la ceea ce inseamna relaxarea, respectiv un loc specific, cu muzica si tentatie.

Usor, treptat si pana la punctul final masajul erotic continua cu ceea ce inseamna alegerea ta. Cu alte cuvinte fiecare are o preferinta proprie si asta poate fi de la masajul nud la cel topless, de la cel clasic si pana la cel complex ce inseamna doua sau poate chiar si mai multe maseuze. Poate fi vorba de un mini party, de un masaj senzual sau doar clasic. Alegerea apartine fiecaruia in parte si defineste clar ceea ce face placere.

Nu poate fi descris in cuvinte ceea ce simti la final caci explozia in sine, eliberarea si mai cu seama extazul dus la final este ceea ce iti rupe firul realitatii. Pur si simplu atingi culmile placerii. Ori senzatia poate fi de durata in subconstient caci de la a te simti bine acum inseamna si o explozie de hormoni pana la urma care iti vor aduce o stare de bine.

Un om implinit este cel care isi bifeaza pe orice plan o relaxare si implinire. Daca asta implica si partea erotica, fantasticul timp in care fetele te rasfata nu ar trebui sa iti refuzi aceasta placere, aceasta pauza. Caci fie mai rar, fie chiar des de cate ori ai ocazia, singur sau chiar si cu partenera ai sansa de a experimenta ceea ce nu iti este dat sa vezi in fiecare zi, ceea ce inseamna sa fii expert in ale eroticului.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.