MGS5 : Ground Zeroes are succes

Desi a fost controversat din cauza lungimii sale, jocul proaspat lansat stealth-action Metal Gear solid V : Ground Zeroes a trimis mai mult de 1 milion de copii la nivel mondial, dupa cum a anuntat astazi publisher-ul Konami, insa nu se stie exact cate copii ale jocului au fost de fapt vandute. In Statele Unite ale Americii, Metal Gear Solid V : Ground Zeroes a fost al 6-lea cel mai vandut joc al lunii, intrecut de Dark Souls II, Call of Duty : Ghosts, South Park : The Stick of Truth, Infamous : Second Son si Titanfall, exact in aceiasi ordine.

Cifra de un milion de copii livrate pentru Metal Gear Solid V : Ground Zeroes se refera la numarul de unitati fizice trimise retailerilor, asa ca in mod evident nu includ cifra vanzarilor versiunilor digitale disponibile acum pentru Xbox 360, Xbox One, Playstation 3 si Playstation 4.

Konami a anuntat de asemenea astazi un patch si o actualizare a jocului pentru Metal Gear Solid V : Ground Zeroes. Ultima actualizare pentru titlu, disponibila de pe 1 Mai, va debloca tuturor jucatorilor accesul la misiunile Deja Vu si Jamais Vu, ce au fost disponibile anterior ca exclusivitati pentru platformele Playstation si Xbox.

Misiunea Deja Vu este bazata pe evenimentele din Metal Gear Solid original si iti permite sa joci cu un Snake realizat din putine poligoane. Misiunea Jamais vu, pe de alta parte, te trimite in jocul din 1998 Snatcher. Joci rolul unui ninja cyborg superuman, Raiden, in acest continut.

Cat despre patch-ul Metal Gear Solid V : Ground Zeroes, Konami nu a spus cand va fi disponibile si caror probleme i se va adresa. Metal Gear Solid V : Ground Zeroes este dipsonibil astazi in magazinele retiail pentru 30 de dolari pe Xbox 360, Xbox One, Ps3 si Ps4 in timp ce versiunea digitala se vinde pentru 30 de dolari pe Xbox One si Ps4 si 20 de dolari pentru Xbox 360 si PS3. Este un prequel pentru Metal Gear Solid V : The Phantom Pain, care nu are inca o data de lansare.

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *