Motive pentru care apare respiratia urat mirositoare

De multe ori oamenii evita sa consume usturoi sa ceapa din cauza respiratiei urat mirositoare. Astfel, daca ai mancat la cina ceapa sau usturoi nu ar trebui sa fii surprins ca dimineata nu vei avea o respiratie prea placut mirositoare. In afara faptului ca o dantura nesatoasa poate cauza respiratia urat mirositoare, exista si alti factori care o pot determina.

In momentul in care urmezi un tratament medicamentos, te poti confrunta cu aceasta problema. In timpul tratamentului se creaza senzatia de gura uscata. In lipsa salivei, bacteriile se multiplica iar mirosurile din gura cresc. In timpul somnului, cantitatea de saliva este foarte mica si astfel te trezesti dimineata cu o respiratie urat mirositoare.

Cand ai infectii la nivelul tractului respirator poti intampina din nou aceasta problema. Cauza acestui disconfort este cauzata de secretiile nazale care trec prin gat si gura.

Cand dormi cu gura deschisa ai senzatia ca ti se usuca gura. Bacteriile au intrare mult mai usoara si dezvoltarea lor in mediul uscat este foarte mare. De aceea te trezesti dimineata cu respiratia urat mirositoare.

Daca urmezi o dieta bogata in proteine si cu foarte putini carbohidrati vei intampina din nou aceeasi problema. Aceasta respiratie vine din stomac si nu poate fi indepartata odata cu periajul dentar. De aceea ni se recomanda consumarea fructelor si legumelor in detrimentul carnii si alimentelor bogate in proteine.

Cand suferi de obezitate este probabil sa te confrunti cu aceasi problema. Raspunsul este dat de specialistii care spun ca in intestin se formeaza gaze care favorizeaza respiratia urat mirositoare.

Exista si probleme medicale care determina aceasta problema. Persoanle care au probleme cu rinichii sunt predispuse sa aiba un miros cu iz de peste. Respiratia cu miros de fructe este semn al diabetului zaharat. In momentul in care creste nivelul de zahar din sange se declanseaza acest tip de respiratie.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *