Motivele pentru care femeile sunt aspru judecate de barbati

Traim intr-o tara democratica unde femeile ar trebuie sa fie egale cu barbatii. Cu toate ca ar trebui sa se intample acest lucru, femeile sunt mai judecate decat barbatii. Iata cateva criterii pe baza carora femeile sunt criticate:

Daca femeia are mai multi parteneri de sex, inseamna ca este “prostutituata” sau mai rau. In schimb, barbatii, cu cat au mai multe partenere cu atat sunt considerati mai “armasari” si au motive cu care sa se mandreasca.

De asemenea, femeile sunt judecat in functie de cat de curata este casa in care locuiesc. Barbatii, nu vor fi niciodata judecati daca traiesc intr-o casa dezordonata, in schimb femeile, vor fi considerate dezordonate, murdare. Specialistii sunt ca 81% dintre barbati se declara anxiosi si cauza faptului ca se gandesc ca ar putea avea o casa murdara si dezordonata.

Greutatea corporala este un alt criteriu pe baza caruia femeile sunt aspru judecate. Chiar daca femeile se chinuie mereu sa ajunga la p greutate ideala, si nu se simt niciodata multumite de greutatea pe care o au, ele sunt judecate si dupa acest criteriu. Si barbatii si femeile au probleme cu greutatea corporala insa femeile simt mult mai tare presiunea societatii cand vine vorba despre kilogramele in plus.

Atitudinea este din nou un criteriu dupa care sunt judecate femeile. O femeie cu o atitudine hotarata sunt considerate “intepate”, agresive sau arogante. Un barbat care are o astfel de atitudine sunt considerati liber si cu un echilibru emotional foarte bun.

O femeie care nu isi doreste copii este considerata egoista. Se considera ciudat ca o femeie sa nu vrea sa fie mama. La barbati, lucrurile sunt total diferite. El are timp sa se gandeasca si sa se razgandeasca atunci cand vine vorba de conceperea unui copil. Nici un barbat nu este judecat sau criticat daca alege o varsta mai inaintata pentru a deveni parinte.

 

You May Also Like

About the Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *